UEFA Claudiu Keseru Europa League Steaua Europa League

UEFA scrie despre recordurile fantastice cu care Steaua incheie acest sezon. Doua performante unice in Europa

Steaua se pregateste de ultima finala a sezonului: Steaua - U. Cluj, finala Cupei Romaniei este live la ProTV, duminica la 21:00.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 29 Mai 2015, 19:14
Data actualizarii: Vineri 29 Mai 2015, 19:15

Steaua ramane la finalul acestui sezon cu doua trofee si sansa de a castiga si a treia cupa, dar si cu doua recorduri atinse in Europa.

UEFA scrie astazi despre recordurile din acest sezon din Europa, unde Steaua e prezenta cu hattrick-ul lui Claudiu Keseru si victoria cu 6-0 in fata danezilor de la Aalborg.

In prima etapa din faza grupelor, Steaua a reusit sa stabileasca recordul de goluri intr-un meci din Europa League, cu cele sase goluri marcate cu Allborg.

Tot in acea partida, Keseru a reusit sa-l detroneze pe Gerrard din topul celor mai rapide hattrick-uri, marcand de trei ori intre minutele 61 si 72.

Si Sevilla este pe lista recordurilor, fiind singurul club care a reusit sa castige de patru ori Europa League, iar Vitolo marcand cel mai rapid gol din istoria competitiei, in secunda 13 a meciului cu Villarreal.

Bruges a reusit 11 meciuri consecutive fara infrangere in acest sezon, iar jucatorii lui Napoli au dat-o in bara de cele mai multe ori: 10.

Modifică setările cookies