Premier League Anglia Middlesbrough Norwich Anglia

Meciul de PROMOVARE care aduce de 3 ori mai multi bani decat finala Ligii! Boro, cosmarul Stelei UEFAntastice, invinsa de Norwich in lupta pentru Premier League

Cine bate in partida asta va avea o surpriza uriasa in cont! Va lua de 3 ori mai mult decat o castigatoare de Liga pentru un sezon perfect printre bogati!

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 25 Mai 2015, 17:19
Data actualizarii: Luni 25 Mai 2015, 19:13

Norwich, a treia echipa promovata in Premier League

Fazele meciului

Min 15 - GOOL Norwich | Boro traieste un cosmar pe Wembley! Nathan Redmond inscrie si el in poarta lui Kontantopoulos, iar cele peste 150 de milioane de euro par sa se indrepte catre Norwich

Min 12 - GOOL Norwich | Cameron Jerome deschide scorul pe Wembley, in fata unui stadion pe jumatate galben-verde

Echipele de start

Boro: Konstantopoulos, Whitehead, Ayala, Gibson, Friend, Adomah, Leadbitter, Clayton, Tomlin, Vossen, Bamford
Rezerve: Ripley, Kike, Forshaw, Reach, Amorebieta, Nsue, Woodgate

Norwich: Ruddy, Whittaker, Martin, Bassong, Olsson, Redmond, Howson, Tettey, Johnson, Hoolahan, Cameron Jerome
Rezerve: Rudd, Grabban, Hooper, Elliot Bennett, R. Bennett, O'Neil, Dorrans


Cine bate in partida asta va avea o surpriza uriasa in cont! Va lua de 3 ori mai mult decat o castigatoare de Liga pentru un sezon perfect printre bogati!

Finala play-off-ului de promovare in Premier League e unul dintre cele mai asteptate jocuri ale anului in Anglia!

In acest an, pentru un loc in liga bogatilor se lupta Middlesbrough, cosmarul Stelei UEFAntastice a lui Olaroiu si Radoi, dar si Norwich City. Invingatoarea, echipa care isi va asigura promovarea, se va alege in conturi si cu o suma de pana la 150 de milioane de euro.

In afara celor minimum 70 de milioane pe care le vor lua din premii si drepturi TV chiar daca se intorc dupa numai un sezon in Championship, castigatorii mai aduna 65 de milioane din parachute payments, fondul de stabilitate distribuit pe o perioada de 4 ani. Asta fara calculul incasarilor si al contractelor de sponsorizare, si ele la o valoare estimata de 25 de milioane de euro.

Middlesbrough a terminat pe locul 4 sezonul regulat, cu 85 de puncte acumulate in 46 de meciuri, in timp ce Norwich s-a clasat un loc mai sus, cu 86 de puncte castigate.

In semifinalele Play Off-ului, Norwich a trecut cu 4-2 la general de Ipswich, dupa 1-1 si 3-1, in timp ce Boro a invins Brentford fara emotii, scor 5-1 la general (2-1 in tur si 3-0 in retur).

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!