UEFA a anuntat o suspendare uriasa pentru Evra dupa lovitura de KUNG FU data unui fan! Marseille i-a reziliat imediat contractul
Vineri 10 Noiembrie 2017, 19:21

UEFA a anuntat o suspendare uriasa pentru Evra dupa lovitura de KUNG FU data unui fan! Marseille i-a reziliat imediat contractul

Olympique Marseille a anuntat astazi ca i-a reziliat contractul lui Patrice Evra.

SUPERBATALIE PENTRU SUPERCUPA! CFR Cluj - Craiova, sambata, 14 iulie, 20:30, IN DIRECT la ProTV

BATAIE CAPITALA: MOROSANU VS. KEMAYO & REVENIREA LUI BENNY ADEGBUYI, PRO TV, JOI, 5 IULIE, ORA 23:30

Fostul jucator de la Manchester United si Juventus, Patrice Evra, a fost suspendat pentru 7 luni din toate competiile UEFA iar cei de la Olympique Marseille au decis la randul lor sa-i rezilieze contractul!

Decizia vine dupa ce Evra a lovit un suporter inainte de partida cu Guimaraes din ultima etapa din Europa League. Cei de la Marseille au motivat decizia de a-i rezilia contractul abia acum prin faptul ca a deschis o investigatie dupa incident si aceasta a fost finalizata astazi, rezultatul fiind despartirea de jucator.

Cei de la Marseille au mai dorit sa mentioneze ca despartirea de Evra a fost de comun acord, jucator francez simtind ca nu mai poate reveni la club dupa acest incident. Evra devine astfel liber de contract si poate juca doar in campionatul intern pentru noua echipa, suspendarea dictata de UEFA fiind pentru cupele europene.