"Sunt incantat de Vlad Chiriches". Meciul care ii poate stabili viitorul. Ce faza a reusit sa faca Chiriches in Europa League

"Sunt incantat de Vlad Chiriches". Meciul care ii poate stabili viitorul. Ce faza a reusit sa faca Chiriches in Europa League

Titular in Europa League, Chiriches a fot co-autor la un gol si considerat unul dintre cei mai buni jucatori de pe teren de catre antrenorul sau.

Din luna mai a acestui ani, Chiriches nu a mai prins niciun meci la Tottenham. Mauricio Pochettino, antrenorul lui Tottenham, a decis ca pentru partida cu AEL din Europa League sa-l introduca in teren si pe Vlad Chiriches.

In fata unui stadion cu aproximativ 30.000 de suporteri in tribune, Chiriches a avut o prestatie laudabila, reusind chiar sa contribuie la unul dintre cele trei goluri (click pentru video) ale lui Tottenham.

"Am facut o treaba foarte buna. Sunt foarte multumit de performanta jucatorilor, a echipei. 3-0 era obiectivul nostru si l-am atins."

"Sunt multumit de Vlad si de Sandro si cred ca este foarte important ca avem un lot bun, iar toti jucatorii sunt importanti pentru echipa. Sunt fericit ca si suporterii au fost alaturi de echipa.", a declarat, dupa partida, antrenorul lui Tottenham.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Eroare umană sau defecţiune tehnică? Filmul tragediei de la Victor Babeș, unde trei femei cu murit în TIR-ul ATI
BRAT
Modifică setările cookies