Sumudica: "Avem 20-30% sanse de calificare" Revenit pe banca, Sumudica anunta resuscitarea Astrei cu Alibec si Budescu

Sumudica: "Avem 20-30% sanse de calificare" Revenit pe banca, Sumudica anunta resuscitarea Astrei cu Alibec si Budescu

Astra 1-1 West Ham / Marius Sumudica e fericit. A revenit pe banca echipei, iar Alibec a intrat pe teren si a marcat. 

Astra a obtinut un egal important cu West Ham, dar Sumudica nu crede in sansele echipei de calificare. Culmea, calificarea poate depinde de meciul lui West Ham cu Manchester City. Sumudica anunta revenirea campioanei, care ii are la dispozitie acum pe Alibec, Budescu, Nicoara si Lazici.


"Avem 20-30% sanse, depinde ce vor face intre cele doua meciuri si ce strategie vor alege pentru a pregati meciul cu City pe care il joaca la 3 zile. Jucam pe stadionul Olimpic cu 80.000 spectatori, dar nici noi nu mai suntem echipa de la meciul cu Copenhaga, crestem dela zi la zi.

Asta inseamna relatia Sumudica - Alibec, sunt printre singurii antrenori cu care are o exprimare aparte. Nu pot sa ma supar pe el cand pierde mingi, dar face diferenta atunci cand are ocazia. Asta e Alibec cu Sumudica. Sa speram ca va ramane cat mai mult aici cu mine. Nu ne putem impotrivi unui transfer, dar acum nu vreau sa discut mai mult.

O sa spun mai multe dupa ce imi termin suspendarea pe 7 septembrie. S-a vazut din nou ca echipa cu Sumudica pe banca arata altfel. Asta s-a dorit, respect decizia FRF, dar sper sa primesc dovada de intelegere pentru ca nu am facut nimic.", a declarat Sumudica la Digi.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Eroare umană sau defecţiune tehnică? Filmul tragediei de la Victor Babeș, unde trei femei cu murit în TIR-ul ATI
BRAT
Modifică setările cookies