Europa League

Steaua are o cota IMENSA la pariuri in meciul cu Dinamo Kiev! Doar patru echipe din Europa League au cote mai mari la victorie:

Steaua si Astra joaca in Europa League, cu Dinamo Kiev, respectiv FC Salzburg.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 29 Septembrie 2014, 13:52
Data actualizarii: Luni 29 Septembrie 2014, 13:54

Steaua are meci in deplasare, la Kiev, unde Dinamo porneste ca mare favorita. Fosta adversara din Champions League a Stelei are cota 1,66 pentru un succes in fata campioanei din Romania. Egalul este cotat cu 3,50, in timp ce victoria Stelei are nu mai putin de 5,75!

Potrivit listei dupa care se ghideaza pariorii, intre Steaua si Dinamo Kiev este una dintre cele mai mari diferente la nivel de cote in Europa League. Doar Inter si Villareal sunt mai sigure de victorie in meciurile de acasa, ambele cotate cu 1,22, insa au de jucat cu Karabakh (cota 12.00) si Apollon Limassol (cota 13.00).

Dintre echipele ce joaca in deplasare, cote mai mari decat Steaua au si Besiktas (6.00, joaca la Tottenham) si Copenhaga (6.00, joaca la FC Torino).

CUM STA ASTRA

Nici Astra nu sta prea bine la pariuri: parcursul neconcludent din Romania - 0-0 cu Steaua si eliminarea in Cupa in fata celor de la Mioveni, plus infragerea urata cu Zagreb in EL - au facut ca formatia din Giurgiu sa aiba sanse mici in opinia pariorilor.

Astra are a doua cea mai mare cota pentru o victorie intr-un meci acasa. 5.00 au primit giurgiuvenii la pariuri, in cazul unui succes cu FC Salzburg. Egalul este cotat la 3.80, in timp ce o victorie a oaspetilor valoreaza 1.65.

O surpriza mai mare pentru un meci acasa in Europa League ar fi doar victoria lui Slovan Bratislava in fata lui Napoli, cotata cu 6.00.

Pariorii sunt mai putini siguri de o victorie a unei singure formatii oaspete decat sunt pentru Salzburg, la Giurgiu. Austriecii au cota 1.65 pentru o victorie in deplasare, fiind depasiti doar de Napoli (1.57), care merge chiar la Bratislava.

Modifică setările cookies