Specialistul penaltyurilor! Portarul lui Inter, Handanovic, a ajuns la o cifra fabuloasa! Slovenul, neinvins de la 11 metri: VIDEO

Specialistul penaltyurilor! Portarul lui Inter, Handanovic, a ajuns la o cifra fabuloasa! Slovenul, neinvins de la 11 metri: VIDEO

Inter a castigat, aseara, cu 2-1 intalnirea cu Dnipro, din Europa League. Italienii s-au impus si datorita portarului Samir Handanovic, cel care a reusit sa apere un penalty, cel de-al 6-lea consecutiv in tricoul formatiei milaneze.

Slovenul Samir Handanovic, portarul titular al lui Inter, a reusit sa isi castige definitiv si irevocabil titulatura de specialist al loviturilor de la 11 metri, dupa ce a blocat inca un penalty in Europa League.

Inter a castigat cu 2-1 intalnirea de aseara cu Dnipro Dnipropetrovsk si si-a asigurat calificarea in primavara europeana a competitiei. Echipa de pe Giuseppe Meazza a fost insa ajutata de goalkeeperul sloven Handanovic, cel care a bifat un record personal extrem de interesant.

Samir Handanovic a aparat cel de-al 6-lea penalty consecutiv in tricoul Inter-ului, acesta blocandu-l pe ucrainianul Konoplyanka.

Handanovic a ajuns astfel la nu mai putin de 32 de penaltyuri aparate in intreaga cariera, iar 20 dintre acestea au fost bifate doar in Serie A.

Singurul fotbalist care a reusit sa-l invinga pe Samir Handanovic in ultimul an a fost Wayne Rooney, in meciul castigat de Anglia cu 3-1 impotriva Sloventiei.

VIDEO - lovitura de la 11 metri aparata de Handanovic

VIDEO - rezumatul partidei Inter 2-1 Dnipro

VIDEO PROTVPLUS.RO

Incendiul violent de la fabrica de produse din țiței din Prahova ar fi izbucnit de la un aparat de sudură
BRAT

Modifică setările cookies