Europa League

Presa din Cehia analizeaza problemele de la FCSB inainte de duelul cu Slovan Liberec: "Antrenorul va avea mari dureri de cap!" 

FCSB are mari probleme inainte de meciul cu Slovan Liberec din turul III Europa League. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 23 Septembrie 2020, 10:42
Data actualizarii: Miercuri 23 Septembrie 2020, 10:53

Pentru meciul de joi seara, FCSB mai are doar 9 jucatori de camp valizi. FCSB trebuie sa aiba pe foaia de joc minim 13 fotbalisti, dintre care cel putin un portar. Clubul ceh a anuntat pe site-ul oficial ca va face deplasarea in Romania pentru meciul de joi, insa nu a specificat vreo posibila amanare a partidei, asa cum isi doresc cei de la FCSB. 

Presa din Cehia pune la indoiala primul 11 pe care FCSB il va alinia, site-ul denik.cz titrand: "Vor juca din nou cu tinerii? Deja au mai facut asta odata". De asemenea, cehii vad o misiune foarte grea pentru antrenorul lui Slovan, Pavel Hoftych, care trebuie sa incerce sa anticipeze echipa de start si tactica pe care FCSB o va avea, lucru aproape imposibil in conditiile de fata. 

"In runda urmatoare, FCSB va juca cu Liberec joi. Antrenorul Pavel Hoftych trebuie sa aiba mari dureri de cap, deoarece este foarte greu de prezis componenta echipei FCSB-ului, atunci cand nici macar nu-si cunoaste omologul de pe banca romanilor", a scris site-ul denik.cz.

Cei de la sport.cz, scriu faptul ca meciul de joi se va disputa la Giurgiu, un oras nu tocmai cochet, care este la granita dintre Romania si Bulgaria. 

"Meciul nu va fi jucat la Bucuresti, ci in Giurgiu. Nu este tocmai un oras cochet, aflandu-se la granita dintre Romania si Bulgaria. Liberec a pierdut contra echipei locale de aici, acum 6 ani in turul al treilea preliminar Europa League", au scris cei de la sport.cz.

Partida dintre FCSB si Slovan Liberec este joi de la 20:30 si va fi transmisa in format LIVE TEXT pe www.sport.ro

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies