Pare incredibil, dar Olanda a primit alaturi un loc suplimentar in Europa, dupa ce fanii lui Feyenoord au facut RAVAGII cu Roma

Pare incredibil, dar Olanda a primit alaturi un loc suplimentar in Europa, dupa ce fanii lui Feyenoord au facut RAVAGII cu Roma

La inceputul acestui an, suporterii lui Feyenoord au fost in centrul unui scandal monstru.

Au facut ravagii pe strazile Romei inaintea meciului din Europa League, iar la retur au atacat jucatorii cu banane gonflabile uriase, intr-un gest rasist taxat de UEFA in acel moment.

Pare incredibil, dar Olanda tocmai a aflat ca a primit de la UEFA acum un loc suplimentar in Europa League pentru sezonul viitor, datorita clasamentului... fair-play. Alaturi de olandezi, Anglia si Irlanda au mai primit locuri sumplimentare in Europa League.

Din sezonul 2016-2017 aceasta masura nu se va mai aplica. Federatiile reprezentate de ocupantele primelor locuri in acest clasament vor primi anumite sume de bani, pe care insa vor fi nevoite sa le redistribuie unor cluburi de amatori sau profesioniste la alegerea lor, pentru proiecte legate intre altele de fair-play.

Revoluție în Ring: Biea, Bogdan Stoica, Amansio Paraschiv si ‘Tanculetul’ Iancu dau cu pumnul în direct la PRO X, vineri, 20:00!

VIDEO PROTVPLUS.RO

Mihăilă: INSP a estimat că la mijlocul lui septembrie vom avea peste 1.600 de cazuri pe zi
BRAT
Modifică setările cookies