NEWS ALERT Olympique Marseille se revoltă după delegarea lui Istvan Kovacs. Scrisoare la UEFA: "Lipsă de respect!"

Olympique Marseille Istvan Kovacs UEFA Villarreal Europa League
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 12 Martie 2024, 16:37
Data actualizarii: Marti 12 Martie 2024, 16:39

Istvan Kovacs (39 de ani) a fost delegat de UEFA la meciul Villarreal - Olympique Marseille, din returul optimilor de finală ale Europa League. Decizia forului continental este contestată de formația franceză.

Istvan Kovacs va fi ajutat la cele două linii de Vasile Marinescu și Ovidiu Artene, în timp ce al patrulea oficial a fost desemnat Andrei Chivulete. În camera VAR se vor afla tot doi români, Cătălin Popa și Horațiu Feșnic.

Olympique Marseille s-a plâns la UEFA după delegarea lui Istvan Kovacs la meciul cu Villarreal

RMC Sport scrie că, imediat după delegarea lui Kovacs, Olympique Marseille a trimis o scrisoare către UEFA în care își manifestă nemulțumirea legată de trimiterea arbitrului român la un nou meci al formației franceze.

Motivul invocat de francezi are legătură cu prestația lui Istvan Kovacs de la meciul din august, Panathinaikos - Marseille 1-0, din turul 3 preliminar Champions League. După dubla cu formația greacă în urma căreia OM a fost eliminată, clubul a trimis o scrisoare către UEFA în care s-a plâns că nu înțelege anumite decizii de arbitraj, făcând referire și la meciul tur, oficiat de Istvan Kovacs.

Având în vedere problemele de la meciul din august, Olympique Marseille consideră că este "o lipsă de respect" ca Istvan Kovacs să fie din nou delegat la un meci al acestei echipe, scrie RMC Sport.

Rămâne de văzut ce va decide UEFA după scrisoarea lui OM, însă pare greu de crezut că forul european va accepta să schimbe brigada de arbitri cu două zile înaintea meciului.

Returul dintre Villarreal și Olympique Marseille, programat joi, de la ora 19:45, pare că va fi unul lipsit de emoții pentru francezi. Formația antrenată de Jean-Louis Gasset a câștigat cu 4-0 meciul tur de pe teren propriu și este favorită clară la calificarea în sferturile de finală ale Europa League.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!