OFICIAL! Tevez si-a cerut scuze si a fost reprimit la City! Ce amenda COLOSALA va plati:

Autor: Sport.ro
Miercuri 22 Februarie 2012, 10:44

	OFICIAL! Tevez si-a cerut scuze si a fost reprimit la City! Ce amenda COLOSALA va plati:

AZI, 19.00, Manchester City - FC Porto, exclusiv pe www.voyo.ro!

Dupa o intalnire de trei ore cu sefii clubului, Carlos Tevez a primit acceptul de a reveni la prima echipa a liderului din Premier League. La ora 23.30, atacantul a eliberat un comunicat de presa pe site-ul oficial al clubului.
"Vreau sa imi cer scuze sincere tuturor celor pe care i-am dezamagit si pe care i-am ofensat prin comportamentul si declaratiile mele. Eu vreau doar sa ma concentrez pe jocul meu de la Manchester City", a anuntat argentinianul.

Tevez si-a retras apelul fata de amenda de 2,2 milioane de euro, amenda oficiala a sefilor sai pentru nerespectarea obligatiilor contractuale. "Tevez si-a cerut scuze pentru comportamentul sau si a acceptat amenda pentru cele 3 luni de absenta. A inceput antrenamentul si lucreza pentru a reveni la forma care l-a consacrat", au anuntat si sefii lui City.

Chiar daca nu a fost de fara la discutie, antrenorul Roberto Mancini este de acord cu decizia sefilor sai.  Acesta este insa momentan ocupat cu pregatirea meciului cu Porto din Europa League, azi, de la ora 19.00, in direct pe www.voyo.ro. In tur a fost 2-1 pentru miliardarii din Manchester.

Noi state incluse pe lista celor „nesigure”. Restricții pentru românii care se întorc în țară
BRAT