"Nu se poate, nu se poate, nu se poate asa ceva!" Rio Ave - Steaua va fi arbitrat de "un hot care ne-a furat calificarea!"

Partida dintre Rio Ave si Steaua, care se va disputa joi seara in grupele Europa League, va fi arbitrata de polonezul care i-a scos din minti pe stelisti in 2010.

Marcin Borski, polonezul care a arbitrat Steaua la meciul de cosmar cu Napoli, din 2010 (3-3), va fi la centru in deplasarea Stelei de la Rio Ave.

Borski a devenit inamicul numarul 1 al stelistilor dupa ce i-a lasat pe italieni sa inscrie golul egalizator, care a scos Steaua din Europa, in minutul 98, chiar daca de la margine se aratasera doar 7 minute suplimentare.

"Nu se poate, nu se poate, nu se poate asa ceva! Un hot fura victoria Stelei", a fost reactia memorabila a comentatorilor ProTV, Felix Draghici si Costi Mocanu.

Imediat dupa golul lui Cavani, jucatorii Stelei au sarit sa-l bata pe Marcin Borski. Surdu a fost oprit cu greu oamenii din staff-ul lui Lacatus sa nu-l loveasca pe central.

"Eram cu totii nervosi, chiar innebunisem", a povestit atunci Cristi Tanase. Si Nicolita a fost scos din minti de "carnatul" polonez: "Ne venea sa-l mancam!"

La meciul de joi seara, Borski va fi ajutat de asistentii Rafal Rostkowski si Marcin Boniek si de asistentii suplimentari Tomasz Musial si Bartosz Frankowski. Arbitru de rezerva va fi Krzysztof Myrmus.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

De ce nu a fost reținută șoferița care a lovit mortal două fete pe trotuar, în cartierul Andronache
BRAT

Modifică setările cookies