Jucatorii lui Rosenborg au petrecut la vestiar dupa victoria cu Steaua! "Petrecerea continua joia viitoare in retur" VIDEO

Jucatorii lui Rosenborg au petrecut la vestiar dupa victoria cu Steaua! "Petrecerea continua joia viitoare in retur" VIDEO

Steaua 0-3 Rosenborg. Norvegienii sunt ca si calificat in grupe.

Jucatorii lui Rosenborg au sarbatorit la vestiar victoria de aseara cu Steaua, 3-0 pe National Arena, rezultat ce le asigura in mare parte calificarea in grupele Europa League.

Stelistii au fost la pamant in a doua jumatate a meciului, dupa ce au reusit sa domine prima ora de joc insa fara rezultat pe tabela de marcaj.

Norvegienii s-au bucurat la vestiar, acolo unde antrenorul a tinut un mic discurs de felicitare, imaginile fiind postate pe pagina oficiala de Facebook a clubului, acolo unde scrie ca dupa acest 3-0, "petrecerea continua in week-end si apoi joia viitoare", in returul cu Steaua.

 

Slik så det ut da RBK-spillerne kom inn i garderoben etter bragdseieren borte over Steaua Bucuresti. Festen fortsetter søndag mot Mjøndalen og neste torsdag på Lerkendal.

Posted by Rosenborg Ballklub on Thursday, 20 August 2015
VIDEO PROTVPLUS.RO

Crimele din Onești, animație grafică. Cum a fost împușcat agresorul de forțele speciale
BRAT

Modifică setările cookies