"Am fost penibili, d-aia am si plecat mai devreme de la stadion!" Ce spune despre Sabau

Autor: Sport.ro
Vineri 02 Octombrie 2009, 00:14

Timisoara 0-3 Dinamo Zagreb/ Marian Iancu s-a aratat dezamagit de prestatia echipei sale si spune ca rezultatul l-a facut sa se simta penibil

"Niciunul dintre jucatori nu a fost la capacitate maxima, de fapt nimeni nu a fost. Maine trebuie sa punem lucrurile in ordine si sa mergem mai departe. Am gresit cu totii, cand nu merge treaba si eu sunt vinovat. Trebuia sa fac ceva ca ei sa nu se prezinte in acest fel in fata suporterilor", a declarat Iancu la gsptv.

"Am fost penibili, d-aia am si plecat mai devreme de la stadion. De maine, fiecare trebuie sa isi faca analiza lui. Eu am incredere in Sabau, el e de trei luni la echipa si incearca sa puna toate piesele la loc. Trebuie sa corectam tot ce e de corectat pentru meciul cu Anderlecht", a mai spus finantatorul Timisoarei.

Ioan Ovidiu Sabau la Sport.ro: "Au fost 3 gafe, 3 goluri luate. Noi am jucat mai bine ca ei, dar le-am dat mingea. La 2-0 au asteptat, au pasat, cand au avut spatii... asta e valoarea."

"Nu stiu ce se va intampla, eu vorbesc de mine... de ce fac eu. Trebuie sa vorbim de care sunt limitele, cat se investeste aici si cat se investeste acolo. Trebuie sa realizam asta."

"Trebuie sa avem de avem de facut in continuare"

Alexa la Sport.ro: "Am facut niste greseli impardonabile si am luat 3 goluri. "

Întâlnire istorică între Kim Jong-un și Vladimir Putin, la Vladivostok. Subiectele discutate de cei 2 lideri
BRAT