"I-am spus si lui Reghe ce nu imi place!" Cei 5 jucatori care vor schimba fata Stelei din iarna. Anuntul lui Becali

"I-am spus si lui Reghe ce nu imi place!" Cei 5 jucatori care vor schimba fata Stelei din iarna. Anuntul lui Becali

STEAUA 1-1 ZURICH | Gigi Becali spune ca are incredere in actuala echipa, in ciuda rezultatelor.

Finantatorul Stelei a spus dupa meciul cu Zurich:

"Cred ca un jucator cheie care trebuia sa fie in teren este Pintilii. Avem valoare, dar e ceva la mijlocul terenului. Bourceanu nu mai este el... Muniru..."

"I-am spus si lui Reghe, nu imi place ca nu pasam. Eu cred in echipa asta, o sa tragem linie dupa meciul urmator. Stai sa vedem dupa o pregatire. De Amorim si Boldrin sunt foarte valorosi, dar nu sunt bine pregatiti. In repriza a doua nu mai stateau in ghete, erau obositi. Nu ai nici solutii, ati vazut."

"Tosca isi face bine treaba, chiar si Tamas, dar varsta isi spune cuvantul, mai ramane in urma. Si la mijloc, desi avem 6 mijlocasi centrali, doar 2 erau valizi."

"Cea mai mare lipsa a echipei e atacantul. La mijloc vine Pintilii. Intr-un an si jumatate va fi Ovidiu Popescu, e mai tehnic"

"Imi cresc jucatori, mai vine si Tanase. Mulsul vacii pentru mine e sa iau 40 de milioane de euro in Champions League. Asta va fi galeata plina. Eu am incredere mare in echipa asta"

"Alibec, Pintilii, Boldrin, De Amorim si chiar si Tanase. Asta e o echipa foarte valoroasa, veti vedea! Mai cred in calificare", a declarat Becali la DigiSport.
 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Cum funcționează Mafia din sănătate. Fostul ministru Vlad Voiculescu a făcut dezvăluiri
BRAT
Modifică setările cookies