"GRESEALA de strategie!" Galca, criticat dupa meciul cu Dinamo Kiev! Unde a gresit antrenorul Stelei in Ucraina!

"GRESEALA de strategie!" Galca, criticat dupa meciul cu Dinamo Kiev! Unde a gresit antrenorul Stelei in Ucraina!

Dinamo Kiev 3-1 Steaua / Costel Galca e criticat de o legenda a Stelei pentru ca nu l-a folosit mai mult pe Rusescu. 

Galca l-a introdus pe Stanciu in minutul 56 pe teren in locul lui Iancu, desi Rusescu era apt de joc.

Stanciu a fost o dezamagire, iar Galca l-a trimis pe Rusescu in teren abia in minutul 82. Acesta a marcat in minutul 89, dar ucrainenii s-au desprins la 3-1 dupa doar un minut.

Galca e criticat pentru ca nu l-a folosit mai mult pe Rusescu.


"Nu il inteleg pe Costel Galca! De ce l-a preferat pe Stanciu in dauna lui Rusescu atunci cand l-a scos de pe teren pe Iancu. E evident o greseala de strategie", a declarat Gabi Balint. 

Si Mihai Stoichita critica jocul Stelei. "Ei au avut nu stiu cate actiuni de atac si ocazii, noi n-am avut niciuna! Am avut cateva sclipiri, in rest, nimic", a spus fostul antrenor al Stelei. 


GALCA SI RUSESCU NU S-AU INTELES

Rusescu s-a accidentat la umar in meciul cu Astra, insa atacantul spune ca putea sa intre din primul minut la Kiev. Galca spune ca nu a stiut situatia lui Rusescu, cel care trebuia sa ii exiplice mai clar ca e apt 100%! 


Fanii Stelei l-au cerut pe Rusescu mai repede in teren, insa acesta a intrat doar in locul pedepsitului Stanciu, introdus pe teren dupa pauza si inlocuit in minutul 82.

Rusescu a revenit la Steaua sa-si relanseze cariera, dar e dezamagit de faptul ca joaca prea putin.

"Puteam sa intru de la inceput, dar asa a decis antrenorul. Eu imi doream mai mult. Accidentarea de la umar nu e grava, dar nici usoara. Sunt dureri normale pentru aceasta situatie.


Lucrurile nu se complica pentru noi, avem calificarea in buzunar. Urmeaza niste meciuri pe care trebuie sa le castigam pentru ca jucam pe National Arena, cu 50.000 de oameni in tribuna, care fac diferenta. Ne doream mult sa plecam cu punct sau puncte de la Kiev", a declarat Rusescu dupa meci.

Antrenorul Stelei, Costel Galca, spune ca Rusescu nu a fost clar atunci cand i-a comunicat antrenorului sau starea exacta de sanatate dupa accidentarea din meciul cu Astra.

"Eu l-am vazut, ii vad in fiecare zi, am vorbit si cu el, poate daca raspunsul lui era mai clar, alta ar fi fost decizia mea", s-a aparat Galca.

Nu e prima data cand Galca are probleme de comunicare cu oamenii de la Steaua. Chiar presedintele Argaseala a declarat ca antrenorul Stelei

"Galca nu are abilitatea comunicarii, in presa a iesit altceva decat tot ce a vrut sa spuna. Asta mi-a zis Galca, care m-a sunat de patru ori ieri. El nu stie sa spuna cu subiect si predicat ce are de zis, presa a speculat asta. Galca iese la conferinte de presa doar cand e obligat. Trebuie sa intelegem, nu toti antrenorii au abilitatea de a vorbi", a declarat Argaseala dupa o conferinta de presa in care antrenorul Stelei a lasat sa se inteleaga ca Steaua are nevoie de un manager ca MM Stoica si ca jucatorii transferati in aceasta vara nu au fost adusi la cererea sa. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Joe Biden s-a instalat la Casa Albă. Primele 15 ordine executive semnate de noul președinte american
BRAT

Modifică setările cookies