Invazie de staruri pe National Arena! Ce a spus Printul Spaniei despre spectacolul de la Bucuresti:

Autor: Sport.ro
Joi 10 Mai 2012, 08:58

	Invazie de staruri pe National Arena! Ce a spus Printul Spaniei despre spectacolul de la Bucuresti:

Finala Europa League de la Bucuresti a adunat pe National Arena zeci de personalitati din Romania si din strainatate, venite sa vada pe viu un spectacol cum nu s-a mai pomenit pana acum in tara noastra.

De la invitati de onoare din strainatate, din lumea fotbalului mondial, la politicieni romani, oameni de afaceri si nume importante din sport, cu totii au avut dupa meci numai cuvinte de lauda despre spectatolul de pe national arena.

Michel Platini, presedintele UEFA, Vicente del Bosque, selectionerul naţionalei Spaniei, campioana mondiala si presedintele Federatiei spaniole, Ángel María Villar, au fost prezenti aseara la Arena Nationala, dar si fostul mare arbitru italian Pierluigi Collina, si fostii internationali spanioli Fernando Morientes, Kiko Narvaez si altii, scrie Adevarul.
 

Printul Spaniei: "Formidabili, sunt foarte buni si suntem mandri ca a fost la Bucuresti, e o mandrie"

Sorin Oprescu: "Sunt foarte multumit ca pana la ora asta lucrurile sunt intr-un echilibru. Asta ne asaza pe harta lumii si asta ne asaza civilizat"

Din "galeria romana" au facut parte Miodrag Belodedici, Gheorghe Hagi, Gica Popescu, Ilie Dumitrescu, Bogdan Stelea, Viorel Moldovan, Gino Iorgulescu, Cosmin Contra, Gabi Balint, Emeric Ienei, Victor Piturca, Gica Craioveanu.

Au asistat la meci si foste campioane olimpice precum Gabriela Szabo, Elisabeta Lipa, Doina Melinte, dar si Ilie Nastase si Ivan Patzaichin.

Sursa foto: Mediafaxfoto

Dezastru pentru România, din cauza toamnei prea călduroase. 2 râuri au dispărut de pe hartă
BRAT