Europa League Benfica Daniel Carrico Ivan Rakitic Sevilla Europa League

Europa LOVE! Sarutul anului in fotbal. Momentul nebun de dupa castigarea trofeului! Ce au facut jucatorii Sevillei

Fericire fara limite la Sevilla, dupa ce aseara a fost cucerit trofeul Europa League pentru a treia oara.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 15 Mai 2014, 10:33
Data actualizarii: Joi 15 Mai 2014, 10:37

"Beto Guttmann", a titrat ziarul Marca in aceasta dimineata in editia electronica, amintind de blestemul lui Bela Guttmann, dar si de performanta lui Beto la penalty-uri, reusind sa scoata doua lovituri.

La Sevilla, Europa League s-a transformat pentru jucatorii lui Unai Emery in Europa LOVE. Si asta dupa ce, la finalul partidei, in clipa in care fotbalistii au primit trofeul, Ivan Rakitic si Daniel Carrico s-au sarutat in fata camerelor foto.

Sarutul de adio pentru Rakitic?

Considerat a fi unul dintre cei mai in forma mijlocasi ofensivi din Europa in acest moment, Rakitic poate deveni tinta unui transfer, la vara, dupa campionatul mondial. CM din Brazilia va reprezenta pentru croat o noua provocare, nationala sa urmand sa joace in Grupa A in fata Braziliei, Mexicului si Camerunului.

"Sunt absolut mort. Psihic, mental, emotional... am muncit atat de mult, iar Beto este uimitor", au fost cateva dintre cuvintele lui Rakitic la finalul partidei.

Sevilla a cucerit trofeul Europa League in fata Benficai, la penaltyuri, cu 4-2, dupa ce in timpul regulamentar de joc scorul a fost 0-0. Vedeti aici video cu toate golurile si cele mai tari momente din finala de la Torino.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies