Elvetienii sunt siguri de calificare cu Steaua! "Sansele noastre raman INTACTE!"

Autor: Sport.ro
Vineri 20 August 2010, 09:49

	Elvetienii sunt siguri de calificare cu Steaua! "Sansele noastre raman INTACTE!"

Cotidianul elvetian Blick a scris, joi seara, dupa Steaua - Grasshopper Zurich, scor 1-0 in prima mansa a play-off-ului Europa League, ca gratie portarului Konig, care a limitat proportiile scorului, sansele de calificare ale oaspetilor raman neschimbate.

"SteAUA! Infrangere, dar datorita portarului Konig, sansele raman intacte. Portarul Konig impiedica dezastrul. Konig si Grasshopper au avut noroc. Cu toate acestea, Grasshopper mai are sanse de calificare, pierzand doar la un gol diferenta. Grasshopper poate remedia acest scor in retur", a scris Blick.

"Rezultat respectabil la Bucuresti", a titrat site-ul oficial al clubului Grasshopper. "Jucatorii puternici si atletici ai Stelei au pus presiune permanenta, dar si echipa lui Sforza a avut sanse, insa Tatarusanu s-a opus", a comentat sursa citata.

"Nu prea bine", a concluzionat Tages Anzeiger. "GZ isi pastreaza totusi sansele de a accede in grupe. Gazdele au fost rasplatite in minutul 71, dupa golul lui Stancu. Steaua avusese sanse destule si inainte de gol, romanii au atacat cu imaginatie. GZ a avut cele mai bune ocazii dupa pauza", a scris Tages Anzeiger.

Neue Zurcher Zeitung a notat ca "Grasshopper spera in continuare, dupa acest 0-1 mentinandu-si oportunitatile de calificare".

Semnătura de 2,2 triloane de dolari a lui Trump. Cine va beneficia de suma uriașă
BRAT