"Cu orice risc, ma asez pe banca! Sa-mi dea si 10 ani! Sa vina juristul FRF sa faca ce vor ei!" Decizia BOMBA luata de Sumudica

"Cu orice risc, ma asez pe banca! Sa-mi dea si 10 ani! Sa vina juristul FRF sa faca ce vor ei!" Decizia BOMBA luata de Sumudica

Marius Sumudica e suparat pe FRF dupa ce a aflat de la UEFA ca poate sa stea pe banca in Europa, desi el stia ca e suspendat.

Antrenorul Astrei a aflat inaintea meciului cu Copenhaga din Europa League ca nu e suspendat si poate sa stea pe banca. S-a temut sa faca asta si a ales sa ramana in tribuna. La retur anunta ca va sta pe banca, indiferent de consecinte.

"Sunt suspendat doar de FRF, ieri m-am trezit ca UEFA mi-a zis ca nu sunt suspendat. De seara, cand au venit sa inspecteze arena, am vorbit si la orice meci de Europa League sau Champions League se face o informare de la UEFA cu jucatorii care sunt suspendati, antrenorul, dar ei nu au primit nimic in legatura cu mine."

"Am vorbit la UEFA, ei au zis ca nu au nicio informatie ca Sumudica este suspendat. M-am interesat mai departe, am vorbit si mi s-a spus ca in fiecare luni se face o analiza si se trimite o informare din partea Comisiei de Disciplina a UEFA catre departamentul de competitii cu cine este suspendat. La noi lista era goala"

"Observatorul mi-a zis ca pot sa stau pe banca fara niciun fel de problema, dar nu am vrut sa risc. Ma trezesc apoi cu 2 ani, e cariera mea, am 45 de ani. Am intrebat la FRF, mi-au zis sa fac o hartie la UEFA si daca ei imi spun... Va dati seama in ce tara traim si ce se intampla acum in Romania. Credeti-ma... FRF da o decizie, FIFA da alta decizie, iar UEFA nici nu stie. Este incredibil asa ceva! Iar eu stau si sufar si se vede ca echipa nu are reactie fara mine pe banca"

"UEFA nu greseste niciodata. Daca nici la retur nu e nicio hartie, stau pe banca. Cu orice risc. Sa-mi dea 10 ani. Ma duc sa stau pe banca, nu mai suport! Ma asez pe banca fara probleme, cu orice risc. Sa vina juristul FRF si sa faca ce vor", a spus Sumudica la Sport.ro

VIDEO PROTVPLUS.RO

Cîţu către prefecţi, despre vremea rea: E o situaţie dificilă, toată lumea să fie pregătită. Nimeni nu pleacă nicăieri
BRAT
Modifică setările cookies