20 2013 11:45

Cu cine joaca Steaua! Momentele cand la Ajax s-a 'cantat' istoria! Steaua poate visa la o asemenea atmosfera! Ce s-a intamplat pe stadion! VIDEO:


	Cu cine joaca Steaua! Momentele cand la Ajax s-a 'cantat' istoria! Steaua poate visa la o asemenea atmosfera! Ce s-a intamplat pe stadion! VIDEO:

CFR - Inter Milano, joi 20:00 IN DIRECT PRO TV si Voyo.ro! Castiga AICI TRICOURI cu Steaua, fanioane, fulare si bilete la Steaua – Ajax si CFR – Inter!

Toata Romania vede Romania! Sambata, 24 martie la ora 20.00, Israel - Romania in direct la Pro TV!

Toata Romania vede Romania! Marti, 27 martie, ora 21.30 Romania - Suedia in direct la Pro TV!

Steaua va juca un meci senzational pe national arena. Returul cu Ajax este cel mai greu meci de cand Reghe este antrenor al Stelei, pentru ca echipa trebuie sa intoarca un rezultat de 0-2, in fata uneia dintre cele mai bune echipe din Europa.

Ajax are o istorie bogata in spate, o poveste moderna care arata la ce nivel a ajuns civilizatia cand vine vorba despre olandezi.

Primul moment magic s-a intamplat cand Ajax juca acasa, cu Bayern, pe Stadionul Olimpic din Amsterdam. Erau semifinalele Ligii, in 1995, partida retur. In tur fusese 0-0 la Munchen, iar in retur s-a terminat 5-2 pentru Ajax. Finala a fost castigata de Ajax, in fata marelui Milan, scor 1-0.

Fanii au avut parte la pauza acelui meci de un eveniment care te misca total - ca om, ca suporter sau ca simplu fan al sportului. Celebrul violonist, Andre Rieu, a sustinut un mini-recital in aplauzele tribunelor. La pauza, in cele 15 minute de acorduri ale lui Rieu, nimeni nu si-a parasit scaunul pentru un suc sau un sandwich si toti au fredonat superba melodie.

IMAGINI VIDEO AICI

Al doilea moment care intra in istoria fotbalului este tot o interpretare a lui Rieu, fix pe noul Amsterdam Arena. Era 2009, chiar in ziua in care Ajax implinea 109 ani de existenta. Din nou Andre Rieu, cel mai bun violonist din lume, din nou stadionul plin. Fanii au cantat alaturi de violonist, fluturand steguletele, intr-o atmosfera unica inainte de partida.

Meciul din teren era cel dintre Ajax si Marseille, din optimile Europa League. Atunci a fost cu ghinion, de vreme ce Ajax pierduse cu 1-2 in tur, in Franta, apoi a condus cu 2-1 in retur si meciul a mers in prelungiri. In ultimele minute, francezii au marcat pentru 2-2 si Ajax a fost eliminata dupa cele 120 de minute de joc.

VIDEO AICI

Raman cateva intrebari: putem vedea o asemenea atmosfera si la meciul Stelei. Oare tribunele pline sunt suficiente sau ne trebuie si noua o motivatie in plus, un eveniment 'de gala' in pauza meciului?

2 comentarii
  • 20 2013
    DoiOp.com/MLRo@yahoo.com -------------------------------------------------------------------------------------- Http:///DoiOp.com/MLRo Http:///DoiOp.com/MLRo | | | Te crezi bun la fotbal ? Crezi ca esti capabil sa castigi o Cupa Champions League reala jucand gratuit impotriva celor mai buni manageri de fotbal din lume ? Manager de Fotbal AICI: Http:///DoiOp.com/MLRo | | |...
  • 20 2013
    fifa 2012 Esti bun la fotbal si crezi ca poti sa castigi o Cupa Champions League reala jucand impotriva celor mai buni manageri de fotbal din lume gratuit ? Cauta acum jocul pe net : ManagerL eague.r o ....
BRAT