Dinamo Zagreb Pedro Taborda timisoara Europa League

Croatii: "Timisoara a avut un portar FANTASTIC!"

Publicatia 24 Sata a notat, joi, dupa infrangerea, cu scorul de 2-1, inregistrata de Dinamo Zagreb in meciul cu FC Timisoara, ca echipa croata a dominat si si-a creat ocazii, dar portarul formatiei timisorene, Pedro Taborda, a avut o prestatie foarte buna.

Antrenor Dinamo Zagreb: "Am fost mai buni!"
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 17 Decembrie 2009, 23:16
Data actualizarii: Joi 17 Decembrie 2009, 23:35

"Dinamo a incheiat din nou cursa europeana inainte de primavara. N-au fost goluri la Zagreb in prima repriza, in schimb a marcat Anderlecht cu Ajax, zdrobind visele echipei lui Jurcici. Dar si performantele apar dupa merit, de cele mai multe ori. Iar Dinamo, sa fim sinceri, nu merita. Cu Timisoara Dinamo a dominat, si-a creat ocazii, dar romanii au avut un portar fantastic", mentioneaza 24 Sata.

Cotidianul Vecernji List a titrat: "Primavara europeana ramane un vis pentru Dinamo Zagreb". "Dorinta, speranta, rugaciunile, toate s-au dus, iar Dinamo s-a intors la realitate. Dinamo a scris o noua poveste trista pe stadionul Maksimir. Toate visele s-au spart. Anderlecht conducea la Amsterdam iar sperantele lui Dinamo erau deja prabusite. Dinamo a luptat, dar a ratat cateva ocazii importante", a notat sursa citata.

Postul TV HRT a mentionat ca Dinamo Zagreb a fost invinsa la sfarsit si "se rupe de Liga Europa". "Din nou, echipa din Zagreb nu va ierna in Europa. Dinamo avea nevoie de victorie, iar Ajax sa bata pe Anderlecht. Niciuna dintre variante nu s-a indeplinit. In Romania, Dinamo Zagreb a facut unul dintre cele mai bune jocuri, dar de aceasta data nu a reusit sa penetreze solida defensiva romana, desi a avut destule oportunitati. Elevii lui Jurcici au jucat la victorie pe un teren inghetat, au creat presiune, dar au pierdut. Timisoara a profitat de sansele ivite", a notat HRT.

Ziarul Jutarnji List a comentat: "Primavara nu sta dupa Dinamo": "Au trecut 40 de ani de la ultima calificare in primavara europeana, iar Dinamo a esuat din nou. Totul s-a sfarsit in momentul in care Anderlecht a condus la scor la Amsterdam. Dinamo a facut un meci bun, a lipsit insa norocul la finalizare".

 


Antrenorul Krunoslav Jurcici a declarat, dupa infrangerea din meciul cu FC Timisoara, scor 2-1, in ultima etapa a grupei A a Ligii Europa, ca Dinamo Zagreb a fost in mod clar echipa mai buna de pe teren, desi a pierdut, informeaza cotidianul croat 24 Sata.

"Sunt dezamagit ca nu am putut invinge. Plus ca, sincer, nu ma asteptam ca Anderlecht sa castige la Amsterdam cu Ajax. Am avut ocazii, am fost clar echipa mai buna, dar n-am putut realiza mai multe pe tabela. Nu s-a vazut ca la Timisoara a aparat portarul de rezerva, a avut niste interventii extraordinare. Am tras 15 suturi, iar golul nostru a venit dupa un autogol.

Per total, aceasta echipa putea obtine mai mult in grupa, dar ne-a lipsit sansa de care ai mare nevoie. Din cauza terenului am schimbat tactica, romanii au jucat tare, au fost greu de strapuns. Nu caut alibiuri, dar a fost greu pe un astfel de teren. Sunt suparat pentru felul in care am primit golurile. Am fost foarte naivi. Ei au marcat de doua ori, la ei n-a vrut sa intre in poarta", a spus Jurcici.

Vicepresedintele clubului croat, Zdravko Mamici, a afirmat ca este trist pentru rezultat, desi oricum nu mai spera la calificarea in primavara europeana. "Voiam doar sa castigam cele trei puncte. Nu dau vina pe nimeni, a fost pur si simplu ghinion. Am avut ocazii, faze fixe. Jucatorii au luptat eroic, n-am ce sa le reprosez", a spus Mamici.

Modifică setările cookies