Bergodi nu da in jucatori: "Nu am reusit sa legam 3 pase! E vina mea!"

Autor: Sport.ro
Vineri 18 Septembrie 2009, 00:08
Bergodi nu da in jucatori: "Nu am reusit sa legam 3 pase! E vina mea!"

Steaua 0-0 Seriff Tiraspol/ Cristiano Bergodi nu si-a criticat elevii dupa semi-esecul din partida cu Seriff Tiraspol.

"Probabil ca e si vina mea ca echipa nu a reusit sa faca un joc bun. Este adevarat ca si ei s-au inchis. Din pacate nu am reusit sa legam pasele, dar baietilor nu pot sa le reprosez nimic, poate doar mie am sa-mi reprosez ceva. Nu putem sa facem o tragedie ca nu am castigat."

"M-a dezamagit faptul ca nu am jucat nimic, dar a si fost un meci greu pentru noi, nu puteam sa legam trei pase, pentru ca ei interveneau cu dublaje. Trebuie sa avem grija si cu Twente, toata lumea spune ca e o echipa mica, dar iata ca a reusit sa o invinga pe Fenerbahce", a declarat Bergodi dupa meci.

Antrenorul echipei Serif Tiraspol, Leonid Kuciuk, a declarat, joi, dupa meciul incheiat la egalitate, scor 0-0, pe terenul formatiei Steaua, ca elevii sai puteau pierde acest joc, dar il si puteau castiga.

"Puteam si pierde, si castiga. Sunt multumit de felul in care am jucat, am reusit sa facem fata si am obtinut un punct. Am spus ca meciul va fi greu si se putea intampla orice. Sunt mai multi pretendenti la castigarea grupei. De primul meci depind multe lucruri. Noi am jucat la victorie si am facut tot posibilul sa nu pierdem. In prima repriza ne-am temut putin, insa de la jumatatea ei s-a vazut ca Steaua s-a retras. In a doua repriza am inchis diagonalele si centrul terenului si am avut posibilitatea sa jucam pe contraatac. Am avut cativa indisponibili, dar la meciul retur alta va fi situatia. Eu nu m-am temut de acest meci. Am intalnit si alte echipe puternice in cariera mea", a spus Kuciuk.

 

Miniştrii de Externe din UE, cu excepţia Ungariei, cer un armistiţiu între Israel şi Hamas
BRAT
Modifică setările cookies