Europa League

"Asa vom CASTIGA meciul cu Dinamo Kiev!" Care e strategia la care se gandesc jucatorii Stelei inainte de partida din Ucraina:

Stelistii spera la o veste buna in ultimul moment: ca se pot baza pe Rusescu si Tanase, accidentati pana acum.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 30 Septembrie 2014, 14:52
Data actualizarii: Marti 30 Septembrie 2014, 15:03

Tanase este in recuperare dupa o accidentare mai veche, care l-a tinut pe margine timp de mai multe partide. El ar putea juca la Kiev, fie si din postura de rezerva.

Rusescu a cazut rau, pe umar, la meciul cu Astra, in campionat. Analizele pe care le-a facut au aratat ca atacantul Stelei are doar o contuzie si are sanse mari sa joace cu Dinamo.

"VA FI MAI USOR SA BATEM ACOLO!"

Varela s-a impus ca titular la Steaua si a vorbit despre cum ar trebui sa arate echipa in meciul din Europa League, de joi.

"Ar fi bine pentru noi, pentru ca amandoi sa fie bine la Kiev, sunt jucatori de valoare, importanti pentru echipa, daca vin va fi mai usor sa castigam acolo. Tanase e foarte bun, e capitanul nostru, toata lumea stie ce face pe teren. E important pentru noi, cred ca face diferenta cand e pe teren!

Avem echipa buna, jucatori de valoare, mergem acolo sa castigam, ne gandim la Kiev acum, daca mergem mai departe e bine pentru noi", a spus Varela pentru Digi.

Modifică setările cookies