ASA Targu Mures Europa League

ASA se salveaza Targu Mures! Meciurile de 5 milioane de euro ale vice-campioanei Romaniei

ASA Targu Mures evolueaza in cupele europene impotriva celor de la St Etienne in aceasta seara de la ora 21.00.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 30 Iulie 2015, 09:41
Data actualizarii: Joi 30 Iulie 2015, 09:54

Vice-campioana Romaniei si castigatoarea Supercupei, ASA Targu Mures, joaca in aceasta seara primul meci in cupele europene dupa 40 de ani. Formatia antrenata de Vasile Miriuta se afla intr-o situatie extrem de dificila din punct de vedere financiar, conturile clubului fiind blocate.

Astfel, 'dubla' cu St Etienne are o miza importanta - ASA poate sa-si rezolve partial problemele financiare in cazul unei calificari! Desi conturile clubului sunt blocate, daca echipa aduna bani din alte parti, acest fonduri pot fi folosite, scrie Gazeta Sporturilor. Astfel, banii proveniti de la UEFA in cazul unei calificari ar fi folositi pentru plata salariilor, iar clubul spera sa atraga noi investitori la echipa cu o asemenea performanta.

300.000 de euro ar urma sa primeasca ASA Targu Mures in cazul unei calificari, bani care ar sustine echipa timp de 3 luni. O calificare in grupele Europa League ar fi cu adevarat o lovitura - 5 milioane de euro ar incasa ASA, astfel ca ar rezolva grijile pentru tot acest sezon.

"O sa apelam la toate societatile din Targu Mures. Cine este dispus sa ne ajute, o poate face. Putem folosi toti banii pe care ii atragem pentru ca sechestul se refera doar la suma care este deja blocata in cont. Un rezultat bun cu Saint-Etienne speram sa atraga si mai mult lumea de partea noastra" a declarat Bogdan Mara, presedintele celor de la ASA.

Echipa probabile:
ASA Targu Mures: Stancioiu - Golanski, Gonzalez, Bejan, Balic - Muresan, Brandan - Jazvici, Gorobsov, Luis Pedro - Axente

St Etienne: Ruffier - Theophile-Catherine, Sall, F Pogba, Brison - Perrin, Diomande, Clement - Gradel, Roux, Monnet-Paquet

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!