Adio bani, ADIO Europa! Radoi anunta ce urmeaza la Steaua in cel mai slab sezon european din ultimii 12 ani

Mirel Radoi nu mai pleaca de la Steaua, desi este foarte dezamagit de ratarea grupelor europene. 

Radoi anunta ca Steaua nu mai face transferuri pana in iarna, dar el va ramane sa se lupte pentru campionat. Steaua se concentreaza acum pe cele trei trofee interne, campionat, Cupa Romaniei si Cupa Ligii, castigate anul trecut cu Costel Galca pe banca.

"Ma bucur ca am avut acea discutie sincera cu jucatorii si cu patronul echipei in care am considerat ca cea mai buna alagere e de a continua pe acest drum.

Pe parcursul european e un esec pe care mi-l asum. Vom merge cu jucatorii pe care ii avem pana in iarna. Voi ramane la Steaua pana la finalul de sezon indiferent de rezultate. Voi continua ca director sportiv la Steaua, evident", a declarat Radoi dupa meciul cu Rosenborg.


Radoi a comentat si ipoteza potrivit careia Ionut Lupescu ar fi intervenit la UEFA ca el sa fie suspendat de pe banca pentru ca nu are carnet de antrenor.

"Eu nu cred ca Ionut Lupescu s-a razbunat pe mine. E pentru altceva acolo, nu cred ca are vreo implicare. Ma bucur ca s-au reglat aceste probleme de cand s-a dat legea Radoi, toata lumea va trebui sa le respecte acum.

Dupa ce vom castiga campionatul si vom relua acest drum european voi uita aceste dezamagiri", a mai spus Radoi. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

INTERVIU. Ministrul Economiei, Claudiu Năsui: „Prețurile de pe litoralul românesc sunt foarte mari”
BRAT
Modifică setările cookies