Steaua Aalborg Europa League

"AAL IN" pentru Steaua. Solutiile de avarie gasite de Galca pentru meciul cu Aalborg. Cum va arata echipa

Steaua se lupta pentru calificarea in primavara Europa League, diseara, cu Aalborg, de la 20:00.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 27 Noiembrie 2014, 08:21
Data actualizarii: Joi 27 Noiembrie 2014, 08:22

Fara Szukala, Prepelita si Rusescu, Costel Galca trebuie sa schimbe echipa de start chiar inaintea celui mai important meci al momentului, cu Aalborg, care ar putea transa de pe acum calificarea in primavara.

Galca nu se lasa pacalit de rezultatul din tur: 6-0, cand Steaua a reusit sa stabileasca record dupa record la capatul unui meci mai ciudat ca niciodata. Acum, lucrurile vor sta complet diferit.

Papp si Varela sunt singurele nume care raman la locurile lor in defensiva pentru meciul cu Aalborg. Galca va miza pe Filip, noul flanc stang din aparare folosit in ultimele partide, iar in centrul va intra Luchin, in locul suspendatului Szukala. In poarta, evident, va juca Arlauskis.

La inchidere, Galca trebuie sa aleaga intre Breeveld si Bourceanu. Prepelita este suspendat, iar locul inchizatorului care va juca langa Sanmartean e vital. Breeveld este intr-o forma fizica mai buna, insa nu a reusit sa demonstreze pana acum ca poate fi o solutie solida la mijloc pentru Steaua.

In schimb, Bourceanu, in ciuda absentei indelungate si a lipsei de minute in teren, are de partea sa experienta acestor partide. Acesta e avantajul cu care Galca ar putea miza pe fostul capitan in primul 11.

In spatele lui Keseru, singura solutie viabila de atac, cu Rusescu si Iancu accidentati, vor juca Adi Popa, Chipciu si Tanase, trio-ul clasic ofensiv al Stelei in acest sezon.

COMENTEAZA AICI: Cum vrei sa arate 11-le Stelei diseara cu Aalborg?

Modifică setările cookies