2000 de spartani cu Balti! Andone: "Ma asteptam la mai multi. Avem nevoie de suporteri!"

Ioan Andone Dinamo Europa League
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 22 Iulie 2010, 22:48
Data actualizarii: Joi 22 Iulie 2010, 23:50

Ioan Andone e dezamagit dupa meciul cu Balti. Nu din cauza echipei, care a dat 5 goluri, ci din cauza fanilor, care au ignorat primul meci oficial din Stefan cel Mare.

"Am luat optiunea pentru calificare inca din tur, asta ne-a facut sa fim relaxati la aceasta partida. Prima repriza, desi am avut 3-0, nu mi-a placut, mi-a placut mai mult a doua parte. Mai este mult de munca, felicit baietii pentru aceasta calificare, au facut si spectacol, dar pe mine m-a dezamagit absenta suporterilor, carora vreau sa le transmit ca nu ne batem joc, ca vrem sa facem ceva serios aici si ca nu putem castiga un campionat cu tribunele goale. Avem nevoie de suporteri, nu imi place ce se intampla, dar asta e. Avem suporteri pe Internet, ma opreste lumea pe strada sa ma felicite ca m-am intors, dar stadionul este gol. Daca nu se intelege asta, nu putem face mare lucru", a spus Andone.

Antrenorul s-a aratat, de asemenea, nemultumit de jocul echipei sale in linia defensiva. "Toti jucatorii au incercat sa-si faca datoria, dar m-a deranjat ca in faza defensiva avem inca probleme. Olimpia joaca fotbal, imi place echipa asta, nu intamplator au eliminat pe Lankaran, un club cu un buget mult mai mare. Primele doua goluri ale noastre au fost norocoase, deci scorul trebuia sa fie 3-1, nu 5-1. La finalul meciului, jucatorii au fost aplaudati pentru ca au inscris cinci goluri, dar au facut-o cu Olimpia Balti. Sa faca la fel si cu alte echipe", a mai spus Ioan Andone.

Referitor la intalnirea cu Hajduk Split din turul trei preliminar al Ligii Europa, Ioan Andone a precizat ca echipa sa are sanse de a merge mai departe: "Sanse de calificare mai departe avem, dar mai avem nevoie de multa munca, pentru ca in acest moment suntem la 75 la suta din ceea ce putem".

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!