VIDEO EXCLUSIV ”Wow!” Răzvan Raț, uimit de accidentarea caraghioasă a starului Spaniei: ”Asta ar fi ultima!”

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 10 Iulie 2024, 01:11
Data actualizarii: Miercuri 10 Iulie 2024, 01:12

Spania s-a calificat în finala EURO 2024, după ce s-a impus în fața Franței, scor 2-1, în semifinalele turneului final.

Francezii au început mai bine meciul de la Munchen, iar Kolo Muani a deschis scorul după doar nouă minute, din pasa lui Kylian Mbappe.

”Furia Roja” a întors scorul în doar câteva minute. Mai întâi, Lamine Yamal a restabilit egalitatea cu o execuție superbă în minutul 21, iar Dani Olmo a marcat golul victorie patru minute mai târziu.

Răzvan Raț, după ce Alvaro Morata a fost accidentat de un steward: ”Asta ar fi ultima!”

În ultimul act al turneului final, Spania va întâlni câștigătoarea partidei dintre Anglia și Olanda, meci programat miercuri, de la 22:00, în direct pe PRO TV și VOYO.

Ibericii au avut un ghinion teribil la finalul meciului. Alvaro Morata a fost accidentat de un steward și ar putea rata ultimul act al Campionatului European. Steward-ul încerca să ajungă la un suporter pătruns pe teren, dar nu s-a mai oprit la timp și a intrat ”prin alunecare” în genunchiul lui Alvaro Morata.

Deși amuzat de întregul moment, Răzvan Raț a spus că poate fi o accidentare serioasă pentru Morata și a mărturisit că ar fi ceva unic în istoria fotbalului ca un jucător să rateze o finală din cauza neatenției unui steward.

E de râs, dar nu e de râs. Wow, fii atent că îi împinge piciorul în interior. Crede-mă, asta ar fi ultima, să ratezi finala din cauza bodyguardului, asta ar fi ultima”, a spus Răzvan Raț la Studio EURO 2024.

E periculos, e foarte periculos”, a adăugat Ciprian Marica.

Nu înțeleg, sunt bodyguarzi pentru un copil”, a continuat și Florin Răducioiu.

VIDEO Rezumatul meciului Spania - Franța 2-1

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!