EXCLUSIV Viorel Moldovan a dezvăluit singura modificare care poate apărea în primul 11 al României în meciul cu Belgia

Romania edi iordanescu EURO 2024 Viorel Moldovan EURO 2024
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 20 Iunie 2024, 21:44
Data actualizarii: Joi 20 Iunie 2024, 21:47

România a făcut un adevărat spectacol în debutul la EURO 2024, scor 3-0 în fața Ucrainei.

Pentru tricolori, urmează duelul cu Belgia, partidă care se va desfășura la Koln, sâmbătă, de la 22:00, în direct pe PRO TV și VOYO.

Viorel Moldovan: ”Văd o schimbare în flancul stâng!”

Viorel Moldovan a fost impresionat de prestația tricolorilor din meciul cu Ucraina și se așteaptă să fie martor la un adevărat spectacol fotbalistic și la meciul cu Belgia.

Noul președinte al Rapidului a mărturisit că, la felul în care s-a prezentat echipa națională în debutul ei la EURO 2024, nu se așteaptă ca Edi Iordănescu să facă vreo schimbare în formula de start, însă nu exclude posibilitatea ca Florinel Coman să fie scos din primul XI, iar, în locul jucătorului de la FCSB, să apară numele lui Valentin Mihăilă.

Maximum o schimbare, sper să nu fie probleme din punct de vedere medical, să fie toți jucătorii apți. Când lucrurile au funcționat, nu văd de ce ar trebui bulversate. Văd o schimbare poate în flancul stâng, să zicem Coman cu Mihăilă, dar depinde și de viziunea selecționerului, de tactica vizavi de acest joc.

Așa cum am zis, Edi Iordănescu a fost impecabil din punct de vedere tactic. Sper să fie la fel de inspirat și împotriva Belgiei. Vom vedea dacă va fi folosit Mihăilă în locul lui Coman, dar dacă lucrurile au funcționat, nu văd de ce ar trebui făcute modificări”, a spus Viorel Moldovan la Studio EURO 2024.

Programul meciurilor României la EURO 2024

  • 17 iunie (Munchen), România - Ucraina  3-0 (Nicolae Stanciu, Răzvan Marin, Denis Drăguș)

  • 22 iunie, ora 22:00: Belgia - România (Koln)

  • 26 iunie, ora 19:00: Slovacia - România (Frankfurt).

Campionatul European din Germania 2024 se dispută în perioada 14 iunie - 14 iulie și este transmis în exclusivitate pe PRO TV, PRO ARENA și VOYO. Cele mai importante faze vor putea fi revăzute pe site-ul SPORT.RO.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!