VIDEO EXCLUSIV Valentin ”Speedy” Mihăilă, ratare mare, după o cursă superbă spre poarta Belgiei

Romania Belgia EURO 2024 valentin mihaila EURO 2024
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 22 Iunie 2024, 23:17
Data actualizarii: Sambata 22 Iunie 2024, 23:20

Belgia a intrat în avantaj la vestiare la meciul împotriva României din grupele EURO 2024.

Unicul gol din prima repriză a fost marcat după doar două minute de joc,  de Youri Tielemans, cu un șut expediat de la marginea careului, în fața căruia Florin Niță nu a avut nicio șansă.

Valentin Mihăilă, șansă mare de gol în meciul cu Belgia

Tricolorii au fost mai îndrăzneți după reluarea jocului, iar, în minutul 47, Bancu a pasat lung pentru Denis Drăguș, care a deviat balonul pentru Nicolae Stanciu. Căpitanul României i-a lăsat balonul lui Valentin Mihăilă, care a pornit într-o cursă incendiară spre poarta ”Diavolilor Roșii”, urmărit de Arthur Theate și Amadou Onana.

Extrema celor de la Parma, cel mai rapid jucător de până în acest moment de la EURO 2024, pătruns în zona de pedeapsă și a încercat să finalizeze cu stângul, dar a șutat mult peste poartă.

Meciul de la Koln nu a fost deloc unul ușor pentru Mihăilă, care a fost ”șifonat” după doar 24 de minute. Fotbalistul Parmei a scăpat pe contraatac, însă a fost blocat în apropierea careului, iar un jucător belgian l-a călcat cu crampoanele pe mână. Mihăilă a fost bandajat ”a la Benzema” și a putut continua partida.

VIDEO Ratarea lui Valentin Mihăilă din meciul Belgia - România

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!