NEWS ALERT UEFA, decizie de ultimă oră înainte de România - Ucraina. Adversarii tricolorilor au convins forul european

UEFA Romania Rusia Ucraina EURO 2024
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 17 Iunie 2024, 12:28
Data actualizarii: Luni 17 Iunie 2024, 12:29

România - Ucraina se joacă astăzi, de la ora 16:00, pe PRO TV și VOYO. Partida din grupa E de la EURO 2024 va avea loc la Munchen.

Cu câteva ore înainte de meci, presa din Ucraina anunță că UEFA a luat o decizie de ultimă oră, aceea ca steagurile Rusiei să fie interzise pe arena din Munchen la duelul România - Ucraina.

UEFA a interzis steagul Rusiei la meciul România - Ucraina

"Reprezentanții Federației de Ucraina au reușit să îi convingă pe oficialii UEFA că apariția steagului Rusiei poate produce conflicte", scrie sport.ua.

Astfel, suporterii nu vor putea pătrunde în stadion cu drapelul Rusiei, țară care a invadat Ucraina pe 24 februarie 2022. 

De altfel, Rusia este suspendată de UEFA și FIFA, iar echipa națională nu a putut participa nici măcar în preliminariile EURO 2024.

Informația este confirmată de Associated Press, care însă precizează: "Cetățenii ruși pot încerca în continuare să își cumpere bilete la meciurile de la EURO 2024. Drapelul format din culorile alb, roșu și albastru a fost afișat până acum la câteva meciuri din grupe, inclusiv la Munchen, lângă niște steaguri ale Scoției, la partida de deschidere contra Germaniei.

De asemenea, mai multe steaguri ale Rusiei au fost văzute în preajma fanilor Serbiei în timpul meciului cu Anglia, de duminică, disputat la Gelsenkirchen. Serbia este unul dintre cei mai puternici aliați din Europa ai Rusiei".

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!