Toni Kroos, provocat de Joselu înainte de Spania - Germania: "Sper să-i încheiem cariera vineri!" Replica mijlocașului

Toni Kroos EURO 2024 Germania Joselu Spania EURO 2024
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 03 Iulie 2024, 16:35
Data actualizarii: Miercuri 03 Iulie 2024, 19:07

Spania - Germania este capul de afiș din sferturile de finală ale EURO 2024, iar echipa care va avansa în penultimul act pare că va fi și principala favorită pentru câștigarea turneului final.

Meciul dintre Spania și Germania se joacă vineri, de la ora 19:00, la Stuttgart. Duelul de cinci stele de la EURO 2024 va fi transmis în direct de PRO TV și VOYO.

Joselu, înainte de Spania - Germania: "Sper să îi încheiem cariera lui Toni Kroos"

Meciul de la Stuttgart ar putea fi ultimul din carieră pentru Toni Kroos. Mijlocașul german a anunțat că se va retrage după EURO 2024, iar Joselu, fostul său coechipier de la Real Madrid, acum în lotul Spaniei, i-a transmis un mesaj direct înaintea confruntării.

"Să sperăm că este ultimul meci al lui Kroos. Este un sfert de finală împotriva unei echipe puternice și sperăm să îi încheiem cariera lui Toni după partida de vineri. Îmi este prieten, am vorbit mult cu el și mi-a oferit multe sfaturi. Este un jucător fundamental al Germaniei și la fel a fost și la Real Madrid. Trebuie să avem grijă la el în meciul de vineri", a spus Joselu, citat de Marca.

Toni Kroos: "Vreau să-mi mai prelungesc puțin cariera"

La conferința de presă a Germaniei a apărut chiar Toni Kroos, iar fostul mijlocaș de la Real Madrid a fost întrebat despre declarația lui Joselu.

"Este normal ce a spus Joselu. Ei vor să câștige Campionatul European, însă eu voi face totul pentru a-i împiedica. Spania este aici să câștige, dar și noi la fel. Vom vedea ce se va întâmpla vineri. Important este că nu au vrut să mă retragă când eram la Madrid. Sunt prietenii mei.

Cum mă simt când știu că sunt ultimele mele meciuri ca fotbalist? Nu am asta în minte și nu mă deranjează. Mă motivez cu gândul că nu va fi ultimul meu meci încă. Am experimentat acest lucru și în optimi, la meciul cu Danemarca, însă nu m-a deranjat. Mă motivez cu gândul că vreau să prelungesc cât mai mult posibil. A fost decizia mea și îmi doresc să merg până la capăt. Sunt sigur că voi fi fericit și fără fotbal, însă momentan vreau să îmi prelungesc puțin cariera", a spus Toni Kroos.

Sferturile de finală EURO 2024

  • Spania - Germania, 5 iulie, ora 19:00 (Stuttgart)
  • Portugalia - Franța, 5 iulie, ora 22:00 (Hamburg)
  • Olanda - Turcia, 6 iulie, ora 19:00 (Berlin)
  • Anglia - Elveția, 6 iulie, ora 22:00 (Dusseldorf)

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!