VIDEO EXCLUSIV Toni Kroos, iertat de eliminare în Spania – Germania! L-a scos din joc pe unul dintre cei mai periculoși jucători spanioli

Toni Kroos EURO 2024 Germania Spania EURO 2024
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 05 Iulie 2024, 19:28
Data actualizarii: Vineri 05 Iulie 2024, 19:28

Spania – Germania este unul dintre cele mai spectaculoase meciuri de la EURO 2024, iar multe voci spun că este duelul care va da câștigătoarea turneului final.

 

Meciul a început cu mult ghinion pentru spanioli. Pedri nu a mai putut continua partida după un fault extrem de dur al lui Toni Kroos.

Toni Kroos l-a scos din joc pe Pedri, dar nu a primit nici măcar un cartonaș galben

În minutul 4, Toni Kroos a avut o intervenție extrem de dură asupra lui Pedri. După o intrare întârziată a mijlocașului german, cei doi s-au lovit genunchi în genunchi, iar jucătorul spaniol a rămas întins pe gazon.

Centralul englez Anthony Taylor nu i-a arătat cartonașul galben mijlocașului german, în ciuda protestelor spaniolilor. Și Luis de la Fuente s-a arătat deranjat de decizia arbitrului și a discutat cu arbitrul asistent. Pedri nu a mai reușit să continue meciul, iar De la Fuente l-a trimis în teren pe Dani Olmo.

Două minute mai târziu, Toni Kroos a comis un alt fault dur, de această dată asupra lui Lamine Yamal. Veteranul Germaniei l-a călcat pe Yamal, însă nici de această dată Kroos nu a primit cartonașul galben.

VIDEO Cele două faulturi comise de Toni Kroos în meciul cu Spania

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!