VIDEO EXCLUSIV "Te poți baza pe el în orice moment". Laurențiu Reghecampf a dat verdictul pentru una dintre dilemele lui Edi Iordănescu

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 10 Iunie 2024, 15:09
Data actualizarii: Luni 10 Iunie 2024, 15:05

EURO 2024 începe pe 14 iunie și este transmis în exclusivitate pe PRO TV, PRO ARENA și VOYO. 

Selecționata lui Edward Iordănescu a obținut accederea la EURO 2024 după ce a încheiat Grupa I a preliminariilor pe prima poziție cu 22 de puncte și fără niciun eșec.

Antrenorul trebuie să ia o decizie importantă cu privire la portarul titular pentru turneul final din Germania. Faptul că Horațiu Moldovan nu joacă la Atletico Madrid este o problemă, fără meci oficial la echipa de club de când a plecat de la Rapid, în timp ce Florin Niță a fost apreciat și lăudat în Turcia, unde a jucat meci de meci.

Invitat la emisiunea Emoții Europene, tehnicianul român a vorbit despre Florin Niță, cel despre care a avut cuvinte de laudă. 

"Niță, dacă e bine și sănătos, e unul dintre fotbaliștii cei mai serioși. E un băiat de treabă, muncitor, știe ce vrea, te poți baza pe el în orice moment. Probabil, el va fi portarul care va apăra la echipa națională, va fi titular", a declarat Laurențiu Reghecampf, la Emoții Europene. 

Emoții Europene, de luni până vineri, LIVE pe SPORT.RO și VOYO

În perioada 29 mai - 13 iunie, cu excepția zilelor de week-end, suporterii vor avea parte de o emisiune specială, care va aduce în prim-plan povești și amintiri deosebite de la Campionatele Europene, ale unor nume importante din fotbalul românesc. 

Timp de o oră, de la 11:00, în exclusivitate pe SPORT.RO și VOYO, un invitat special va vorbi despre momente importante de la turneele finale continentale. 

Campionatul European din Germania 2024 se vede în exclusivitate la PRO TV, PRO ARENA și VOYO, începând cu 14 iunie. Cele mai tari faze vor putea fi revăzute pe site-ul SPORT.RO.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!