VIDEO EXCLUSIV Surpriză în direct! Marele Remy Bonjasky a luat microfonul PRO TV și a transmis un mesaj pentru România

remy bonjasky Romania - Olanda EURO 2024
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 03 Iulie 2024, 00:58
Data actualizarii: Miercuri 03 Iulie 2024, 00:58

România părăsește Campionatul European din Germania în faza optimilor, după ce a pierdut cu 0-3 în fața Olandei.

Cody Gakpo a fost cel care a deschis scorul în minutul 20, după un șut la colțul scurt la care Florin Niță nu a putut să intervină. Același Cody Gakpo a ”construit” faza golului de 2-0 în minutul 83, după ce a pasat decisiv pentru reușita lui Donyell Malen.

Tot Malen a închis tabela în prelungiri, după ce a luat o acțiune pe cont propriu și a reușit ”dubla” cu un șut pe jos, care l-a lăsat fără replică pe Florin Niță.

Remy Bonjasky a transmis un mesaj pentru România

În timpul studio-ului EURO 2024 de la PRO TV, reporterul Constantin Toma, aflat la Munchen, a avut parte de o surpriză. Printre fanii români aflați în prejma sa și-a făcut loc și marele Remy Bonjasky (48 de ani), fostul mare kickboxer, de trei ori campion în K-1 World Grand Prix la categoria grea.

Luptătorul de 1,96 metri a luat microfonul PRO TV și a transmis un mesaj în direct pentru România.

”Vreau să mulțumesc tuturor oamenilor din România, pentru că România e fantastică! Vă iubesc!”, a spus fostul mare kickboxer, după care a continuat să sărbătorească alături de suporterii prezenți la Munchen.

Gazzetta dello Sport: "România rămâne cu o aventură frumoasă și o galerie minunată"

Publicația din Italia a tras și câteva concluzii după parcursul României de la EURO 2024: locul 1 în grupa E și eliminare în optimi după 0-3 contra Olandei.

"România nu a avut calitatea individuală demnă pentru un loc în optimile Campionatului European. Drăguș, atacantul, nu a pus niciodată pericol. Hagi și Man, pe flancuri, au încercat câteva driblinguri, dar nu l-au deranjat deloc pe Verbruggen. Alibec, intrat în locul lui Mihăilă, nu a schimbat nimic. Cel mai bun a fost Radu Drăgușin, fotbalist ajutat de Italia, însă la golul de 2-0 este și el responsabil. 

Și așa se întoarce naționala României la București. Ce rămâne după acest European? O aventură frumoasă și o galerie minunată, care, în minutul 90, în mijlocul 'depresiei' a început să scandeze 'România, România'", au mai scris italienii.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!