"Să își facă jocul lui pentru că este foarte bun!" Vagon de încredere transmis de Stoichiță pentru un component al României 

Romania EURO 2024 Ianis Hagi MIhai Stoichita EURO 2024
Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Marti 11 Iunie 2024, 08:11
Data actualizarii: Marti 11 Iunie 2024, 08:20

România are ca obiectiv la EURO 2024 să depășească faza grupelor. 

Tricolorii au ajuns luni seară în Germania, unde pe 14 iunie debutează Campionatul European de fotbal, transmis de Pro TV, Pro Arena și VOYO. Alături de delegație se află și directorul tehnic de la Casa Fotbalului, Mihai Stoichiță, oficial care a abordat mai multe subiecte luni. Printr temele abordate: Ianis Hagi. 

"Ianis e un jucător foarte bun, dar din păcate tot timpul este cu această comparaţie cu tatăl lui... Să se debarazese de asta şi să îşi facă jocul lui pentru că este foarte bun, ăsta e sfatul meu pentru el! 

Noi nu mai trebuie să facem comparaţii, talentul s-a moştenit, el şi demonstrează, conjunctura mi se pare ciudată, că nu a jucat la o echipă care era gata, gata să se ducă în diviza B şi antrenorul era consecvent să se ducă prin divizia B, noroc că a scapăt”, a declarat Mihai Stoichiță, despre fiul lui Gică Hagi. 

Ianis Hagi aparține de Rangers, a jucat în ultimul sezon la Alaves, iar în această vară ar putea ajunge la o formație din Turcia. Presa din Turcia a scris în iarnă că Galatasaray îl vrea pe fotbalistul format de Viitorul, iar de curând a prins cheag știrea potrivit căreia Fenerbahce l-ar dori pe creativul jucător al naționalei.

Fener a fost preluată de curând de portughezul Jose Mourinho. 

La turneul final al Campionatului European din Germania (14 iunie-14 iulie), România va debuta pe 17 iunie, împotriva Ucrainei, la Munchen, iar apoi va mai înfrunta în Grupa E selecţionatele Belgiei, pe 22 iunie la Koln, şi Slovaciei, pe 26 iunie la Frankfurt.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!