România - Belgia | Comparație între salariul lui Radu Drăgușin și cel al lui Axel Witsel

EURO 2024 campionatul european radu dragusin EURO 2024 Radu Drăgușin, fundașul naționalei României / Foto: Sport Pictures
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 22 Iunie 2024, 10:19
Data actualizarii: Sambata 22 Iunie 2024, 10:19

România și Belgia se vor confrunta sâmbătă, la ora 22:00, în al doilea meci din faza grupelor Euro 2024. 

Cele două echipe vin cu moral diferit: Belgia a pierdut meciul de debut împotriva Slovaciei (0-1), în timp ce România a obținut o victorie convingătoare contra Ucrainei (3-0).

Înainte de meciul dintre România și Belgia cei de la 90min.com au făcut o comparație între salariile a doi dintre cei mai importanți jucători ale celor două naționale: veteranul Axel Witsel și tânărul Radu Drăgușin.

Witsel, veteranul bine plătit versus Drăgușin, tânăra speranță

Axel Witsel, mijlocaș central al echipei belgiene, câștigă un salariu anual brut de 8,33 de milioane de euro la Atletico de Madrid. El este unul dintre cei mai bine plătiți jucători din lotul Belgiei și are o vastă experiență la nivel internațional, participând la două Cupe Mondiale și la trei Campionate Europene.

Radu Drăgușin, fundaș central al echipei naționale a României, câștigă un salariu anual brut de 5,23 de milioane de euro la Tottenham Hotspur. La doar 22 de ani, Drăgușin este deja un titular indiscutabil în naționala României și a reușit să impresioneze prin prestațiile sale solide în meciul cu Ucraina. Deși câștigă semnificativ mai puțin decât Witsel, Drăgușin are un potențial enorm și un salariu care ar putea crește semnificativ în anii următori, notează sursa citată mai sus.

Programul meciurilor României la EURO 2024

  • 17 iunie (Munchen), România - Ucraina  3-0 (Nicolae Stanciu, Răzvan Marin, Denis Drăguș)
  • 22 iunie, ora 22:00: Belgia - România (Koln)
  • 26 iunie, ora 19:00: Slovacia - România (Frankfurt)

Campionatul European din Germania 2024 se dispută în perioada 14 iunie - 14 iulie și este transmis în exclusivitate pe PRO TV, PRO ARENA și VOYO. Cele mai importante faze vor putea fi revăzute pe site-ul SPORT.RO.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!