EXCLUSIV Răzvan Raț s-a convins după ce a urmărit meciul de la EURO: ”Nu au existat!”

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 16 Iunie 2024, 21:08
Data actualizarii: Duminica 16 Iunie 2024, 21:08

Slovenia - Danemarca s-a încheiat 1-1.

Cele două reprezentative și-au dat întâlnire în Stuttgart, pentru confruntarea din prima etapă de la Campionatul European din Germania, de pe ”MHPArena”. La capătul celor 90 de minute, Slovenia și Danemarca au împărțit punctele.

Răzvan Raț s-a convins după ce a urmărit meciul de la EURO: ”Nu au existat!”

  • EURO 2024 se vede la Pro TV, Pro Arena și pe VOYO

La Studio EURO 2024, emisiune transmisă în direct la Pro Arena și pe VOYO, imediat după fluierul de final din Slovenia - Danemarca, Răzvan Raț, fost internațional român, a evidențiat că danezii au fost inexistenți în partea secundă, iar slovenii chiar puteau adjudeca toate cele trei puncte.

”Eu cred că avea toate șansele să câștige! Atacantul lor, Sporar, a ratat din toate pozițiile. Aveau pretenții să câștige meciul. După ce am văzut partida, Slovenia nu e deloc o surpriză! Calculele hârtiei arătau că Danemarca ar fi favorită. 

Mai departe, uite că ajungem într-o a doua repriză în care danezii aproape nu au existat!”, a spus Răzvan Raț la Studio EURO 2024. 

Eriksen a deschis scorul în minutul 17, din pasa lui Wind, ca în actul secund, Janza să restabilească egalitatea și să câștige un punct pentru naționala Slovenia.


Echipele de start

  • Slovenia: Oblak - Karnicnik, Drkusic, Bijol, Janza - Stojanovic, Gnezda, Elsnik, Mlakar - Sporar, Sesko

Rezerve: Balkovec, Belec, Blazic, Brekalo, Celar, Gorenc, Horvat, Ilicic, Kurtic, Lovric, Vekic, Verbic, Vipotnik, Zeljkovic, Zugelj

Selecționer: Kek


  • Danemarca: Schmeichel - Christensen, Andersen, Vestergaard - Bah, Hjulman, Hojbjerg, Kristiansen - Eriksen - Wind, Hojlund

Rezerve: Larsen, Damsgaard, Delaney, Dolberg, Dreyer, Hermansen, Jensen, Kjaer, Kristensen, Maehle, Norgaard, Poulsen, Ronnow, Skov, Zanka

Selecționer: Hjulmand

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!