VIDEO Rămâne și după EURO 2024? Răspunsul lui Edi Iordănescu înaintea decisivului Slovacia - România

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 25 Iunie 2024, 19:01
Data actualizarii: Marti 25 Iunie 2024, 19:01

Edi Iordănescu (46 de ani), aflat de doi ani și jumătate în funcția de selecționer al României, se află la finalul contractului cu FRF.

Instalat în ianuarie 2022 pe banca naționalei României, Edi Iordănescu a calificat echipa la EURO 2024 de pe primul loc în grupa preliminară, fără eșec. Acum, tricolorii sunt la un punct distanță de calificarea în optimile de finală ale turneului final.

Edi Iordănescu: "Normal că îmi doresc continuitate în condiții fericite. Altceva e când ai avut un parcurs bun la EURO"

Înaintea meciului decisiv cu Slovacia (miercuri, 19:00, Frankfurt, în direct pe PRO TV și VOYO), Edi Iordănescu a fost întrebat "în ce măsură acest meci va influența viitorul său pe banca naționalei". Selecționerul a lăsat de înțeles că sunt șanse mai mari să-și prelungească înțelegerea cu FRF în cazul în care România va face o figură frumoasă la EURO 2024 și va ajunge în fazele eliminatorii.

"Îmi doresc să ne îndeplinim obiectivul, îmi doresc ca echipa națională să reprezinte un exemplu definit pentru toți tinerii noștri băieți, pentru copii, pentru cei care iubesc sportul. O calificare ar înseamna un dublu impact. Pe lângă această calificare istorică, ar lăsa exemple din care copiii să se inspire.

Referitor la mine e cel mai puțin important lucru, dar normal că îmi doresc continuitatea în condiții bune, fericite. E altceva când ai avut un parcurs bun, entuziasmul rămâne la cote înalte și cu siguranță că și perspectivele par mult mai luminoase", a răspuns Edi Iordănescu.

Înaintea plecării în Germania, Răzvan Burleanu anunța că și-ar dori să ajungă la un acord cu Edi Iordănescu pentru prelungirea contractului până la startul EURO 2024. Acest lucru nu s-a întâmplat, un deznodământ în această situație fiind așteptat după ce România își va încheia parcursul la turneul final.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!