Presa din Georgia a reacționat după golul controversat al Spaniei: ”A fost un ofsaid evident!”

Georgia EURO 2024 Spania EURO 2024
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 01 Iulie 2024, 00:39
Data actualizarii: Luni 01 Iulie 2024, 00:39

Spania s-a calificat în sferturile de finală ale EURO 2024, după ce a învins-o pe Georgia în ”optimi” cu scorul de 4-1.

Scorul a fost deschis după autogolul semnat de Le Normand din minutul 18, dar Georgia a restabilit egalitatea în minutul 39 prin Rodri.

Presa din Georgia a reacționat după golul controversat al lui Rodri

Golul spaniolilor a fost unul controversat și mulți microbiști s-au arătat dezamăgiți de faptul că reușita mijlocașului lui Manchester City nu a fost anulată. În momentul șutului lui Rodri, Alvaro Morata se afla în poziție de ofsaid.

Chiar dacă nu a jucat mingea, căpitanul Spaniei l-a incomodat pe goalkeeper-ul gruzin, Giorgi Mamardashvili, care a fost nevoit să facă doi pași în lateral pentru a urmări mingea, iar în momentul șutului nu a mai putut ajunge la respingere.

Și presa din Georgia a fost de aceeași părere, iar jurnaliștii gruzini s-au arătat dezamăgiți de decizia lui Francois Letexier de a valida golul lui Rodri, mai ales că golul a fost verificat în cabina VAR.

Georgia a jucat mai bine după ce a marcat, a avut contraatacuri rapid, Mikautadze a cerut penalty la un moment dat, nu fără motiv, dar Francois Letexier nu a luat nicio măsură.

Spania a avut ocazii să restabilească egalitatea, Mamardashvili a fost din nou ca un zid, iar fundașii l-au ajutat. Putem spune că minutul 39 a fost cheia jocului, pentru că mijlocașul nostru Otar Kiteishvili s-a accidentat și, chiar în momentul în care acesta a șchiopătat și nu a putut acoperi zona în care se afla Rodri, Mamardashvili a avut ghinion.

Totuși, acest episod a fost foarte controversat. Alvaro Morata a fost evident în ofsaid în momentul șutului. Am văzut multe goluri anulate, momentul a fost chiar verificat, dar golul nu a fost anulat”, au scris gruzinii de la worldsport.ge.

VIDEO Golul marcat de Rodri în meciul Spania - Georgia 4-1

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!