"Parcă l-am văzut pe jucătorul lui Manchester City". Tricolorul care l-a impresionat pe Răzvan Lucescu 

Razvan Lucescu Andrei Ratiu EURO 2024 Romania EURO 2024
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 18 Iunie 2024, 09:46
Data actualizarii: Marti 18 Iunie 2024, 09:49

România a debutat la EURO 2024 cu o victorie, impunându-se în mod spectaculos în meciul cu Ucraina, scor 3-0. 

Naționala pregătită de Edward Iordănescu s-a impus cu scorul de 3-0 în meciul cu Ucraina și a luat o opțiune importantă pentru calificarea în optimile de finală ale turneului final. 

România a făcut un meci tactic perfect şi s-a impus prin golurile marcate de Nicolae Stanciu (29), Răzvan Marin (53) şi Denis Drăguş (57).

Răzvan Lucescu, impresionat de evoluția lui Andrei Rațiu

Fostul selecționer al României a vorbit la superlativ despre jocul prestat de tricolori în partida de la EURO 2024, competiție transmisă în exclusivitate pe PRO TV, PRO ARENA și VOYO.

Antrenorul de la PAOK l-a remarcat pe Andrei Rațiu, pe care l-a comparat cu Kyle Walker, starul de la Manchester City.

"Un meci fantastic, toate laudele, toate aprecierile mele! O echipă foarte motivată, perfectă. A funcţionat totul extraordinar de bine. Au luptat în echipă, au fost agresivi, au alergat... Au făcut tot ce trebuie să facă un jucător pentru a intra în angrenajul unei echipe.

Ucraina a fost fără pic de vlagă, fără agresivitate. O echipă în care fiecare jucător a încercat să rezolve individual fiecare fază. A părut o echipă ştearsă, epuizată. Echipa noastră a arătat un plus de unitate, de determinare, iar asta puteai să o înţelegi din modul lor de a se comporta în teren. Au fost pozitivi tot timpul.

Eu nu pot să spun cine a fost jucătorul cel mai bun... Am înţeles că a fost premiat Stanciu (n.r. omul meciului, în viziunea UEFA). Poţi să îl omiţi pe Man, care a făcut nişte lucruri extraordinare? Poţi să omiţi fundaşii centrali? Chiar pe Raţiu.

Mie mi-a plăcut Raţiu la nebunie, intensitatea, încrederea, cumva mi l-a adus în faţa ochilor pe Walker de la Manchester City. Fiecare a contribuit cu calităţile pe care le are", a declarat Răzvan Lucescu, la Prima Sport


EURO 2024 | Rezumat România - Ucraina 3-0 pe www.sport.ro

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!