"Oare mergem acasă?" Cu două zile până la meciul cu România, olandezii au început să se teamă

Netherlands campionatul european EURO 2024 EURO 2024
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 30 Iunie 2024, 17:59
Data actualizarii: Duminica 30 Iunie 2024, 18:05

România întâlnește Olanda în optimile de finală ale Campionatului European, marți de la ora 19:00, pe stadionul din Munchen, în direct la PRO TV și pe VOYO.

Deși ne-au tratat de sus imediat după au aflat cu cine vor evolua în optimi, olandezii par să fi revenit între timp cu picioarele pe pământ.

Jurnaliștii de la Sportnieuws au aruncat o privire peste parcursul Olandei în grupe și s-au întrebat serios înaintea meciului cu România dacă nu cumva acesta va fi ultimul al lor la EURO.

Olandezii încep să se teamă

"Oare echipa olandeză își va lua rămas bun prematur de la Wolfsburg la Campionatul European?", a titrat sursa citată mai sus, înainte ca neerlandezii să plece spre Munchen.

Olandezii au mai scris că a fost distracție multă la ultimul antrenament al "Portocalei mecanice" la Wolfsburg, înainte de plecarea spre Munchen, ceea ce i-a pus pe gânduri.

Campionatul European din Germania 2024 se va disputa în perioada 14 iunie - 14 iulie și va fi transmis în exclusivitate pe PRO TV, PRO ARENA și VOYO. Cele mai importante faze vor putea fi revăzute pe site-ul SPORT.RO.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!