VIDEO "Nu am venit aici să arăt cine e Florinel Coman". Mesaj războinic înaintea duelului dintre România și Belgia

Florinel Coman Belgia EURO 2024 Romania EURO 2024
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 20 Iunie 2024, 13:36
Data actualizarii: Joi 20 Iunie 2024, 13:40

EURO 2024 este transmis în exclusivitate pe PRO TV, PRO ARENA și VOYO, în perioada 14 iunie - 14 iulie 2024. 

După prima etapă a grupelor de la turneul final din Germania, România s-a aflat printre surprizele plăcute ale competiției, în urma victoriei cu Ucraina, scor 3-0. 

Tricolorii au făcut un meci tactic perfect, iar acum se pregătesc de duelul cu Belgia, de sâmbătă (22 iunie), de la ora 22:00, în direct pe PRO TV și VOYO.

"Belgia e foarte puternică, am avut deja o analiză a adversarului. Nici nu contează cine marchează, important e să ne calificăm din grupă, ne-am câștigat dreptul de a crede în noi. Înainte de fiecare meci avem tot planul, atunci intervine antrenorul cu un discurs, cu ultimele indicații. Mister Edi a făcut diferenta și cu Ucraina, și în preliminarii.

Și la tineret am avut adversari cu nume mai mari, dar tot unitatea ne-a ajutat să avem un turneu bun. Eram chiar ca o familie, se vedea clar și pe teren. A fost un sentiment senzațional să văd după meciul cu Ucraina familiile noastre în tribună. Mi-au dat lacrimile la sfârșit, vedeam suporteri plângând în tribune.

După ce începe meciul uit că e Lukaku, că e De Bruyne. Nici nu mai contează numele din jurul meu. Nu am venit aici ca să arăt cine e Florinel Coman, sunt aici ca să ajut echipa pentru rezultatele cele mai bune", a declarat Florinel Coman, în cadrul unei conferințe de presă. 

Programul României la EURO 2024

17 iunie (Munchen), România - Ucraina  3-0

22 iunie, ora 22:00: Belgia - România (Koln)

26 iunie, ora 19:00: Slovacia - România (Frankfurt).

Campionatul European din Germania 2024 se va disputa în perioada 14 iunie - 14 iulie și va fi transmis în exclusivitate pe PRO TV, PRO ARENA și VOYO. Cele mai importante faze vor putea fi revăzute pe site-ul SPORT.RO.

VIDEO | Declarații Florinel Coman, înainte de România - Belgia


Conferință Florinel Coman, înainte de România - Belgia (20/06/2024) pe www.sport.ro

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!