Nemții iau atitudine în cazul polițiștilor care intră pe stadion ca să vadă meciurile. Parchetul investighează doi ofițeri

EURO 2024 camionatul european EURO 2024
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 30 Iunie 2024, 19:04
Data actualizarii: Duminica 30 Iunie 2024, 19:09

Nemții încearcă să pună capăt unui fenomen devenit tradiție în Germania în timpul desfășurării grupelor Campionatului European.

Mai mulți polițiști au intrat în vizorul colegilor după ce au inventat motive pentru a intra pe stadion în timpul meciurilor de la Euro.

Evenimentele s-au repetat, ceea ce i-a determinat pe cei de la UEFA să se autosesizeze și să demareze o anchetă în în timpul meciul dintre România și Slovacia, fără ca rezultatele acesteia să fie făcute publice.

Doi ofițeri de poliție din Berlin au mers însă și mai departe și au încercat să treacă pe lângă stewards și să ajungă pe Stadionul Olimpic pentru a urmări un meci de la Campionatul European.

Cei doi polițiști nu erau în timpul serviciului și au încercat să se folosească de legitimații pentru a intra la meciul dintre Spania și Croația, disputat pe la Berlin.

Potrivit Bild, cei doi nu avea bilete la ei și au încercat să intre pe stadio folosind doar cărțile de identitate și susținând că se află acolo în interes de serviciu.

Parchetul anchetează doi polițiști

Ia prins însă cu minciuna unul dintre administratori, care a devenit suspicios și i-a alertat pe polițiștii care erau responsabili de zona sa. Ancheta la fața locului a dezvăluit faptul că cei doi nu erau nici de serviciu și nici nu aveau o misiune.

O purtătoare de cuvânt a poliției a confirmat incidentul: "Ofițerii de poliție sunt anchetați sub suspiciunea că au obținut beneficii prin fraudă și înșelăciune."

În ciuda acestui incident, Bild a susținut că mai mulți polițiști au intrat din nou pe stadion pentru a urmări meciurile de fotbal la Euro 2024. Rezultatul: un mini-raid și o ceartă puternică între colegi.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!