VIDEO Nemții, criticați de The Guardian după ceremonia de deschidere de la Euro: "Parcă au generat-o cu AI"

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 14 Iunie 2024, 22:06
Data actualizarii: Vineri 14 Iunie 2024, 22:16

Campionatul European a deputat vineri cu meciul dintre Germania și Scoția, programat de la ora 22:00, pe stadionul din Munchen.

Înainte de startul primului meci de la Euro a avut loc o ceremonie de deschidere ce a avut incluziunea ca principală temă. "Împreună", a fost mesajul pe care nemții au încercat să-l transmită prin ceremonia organizată înainte de Germania - Scoția.

Totuși, evenimentul pregătit de gazde i-a nemulțumit pe cei de la The Guardian, care au comentat în termeni duri prestația artiștilor prezenți pe gazon.

Nemții, criticați dur de englezi

"Începem! Ceremonia de deschidere a prins brusc viață, dansatori îmbrăcați în culori tari care se adună spre o platformă centrală circulară pentru a face body-pop și a flutura steaguri. E drăguț, dar arată ca și cum cineva a tastat „ceremonia de deschidere” într-un generator de inteligență artificială.

Trupa de dans desfășoară bannere ce reprezintă fiecare oraș gazdă, urmate de o prelată gigantică cu inscripția „BUN VENIT ÎN GERMANIA”. Acum, publicul se implică, ridicând bucățele de hârtie pentru a crea un mozaic colorat. Sunt aprinse scântei, iar panglici uriașe sunt derulate înainte ca o replică gigantică a trofeului să iasă din platforma centrală. Și... cam asta e tot. Ei bine, cel puțin a fost scurtă", au punctat acid cei de la The Guardian.

Campionatul European din Germania 2024 se va disputa în perioada 14 iunie - 14 iulie și va fi transmis în exclusivitate pe PRO TV, PRO ARENA și VOYO. Cele mai importante faze vor putea fi revăzute pe site-ul SPORT.RO.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!