VIDEO Momentul în care fostul star din Bundesliga se alătură fanilor români: "România, România, ole, ole, ole!"

Martin Harnik munchen Romania Ucraina EURO 2024
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 22 Iunie 2024, 17:05
Data actualizarii: Sambata 22 Iunie 2024, 17:04

Entuziasmul fanilor români a fost uriaș atât înaintea meciului cu Ucraina, cât și în timpul și după victoria cu 3-0 de la Munchen, în primul meci de la EURO 2024.

Peste 30.000 de suporteri români au fost prezenți la Munchen, pe stadionul lui Bayern, pentru a urmări doar a doua victorie a României din istorie la un Campionat European. 

Martin Harnik a cântat alături de fanii români la EURO 2024

Atmosfera a fost extraordinară și înainte de meci, iar fostul internațional austriac Martin Harnik (37 de ani) a simțit-o pe pielea lui.

Martin Harnik, fost jucător la Werder Bremen, Fortuna Dusseldorf, VfB Stuttgart, Hannover sau Hamburg, a strâns 240 de meciuri și 66 de goluri în Bundesliga. Ajuns la 37 de ani, austriacul a devenit analist pe perioada EURO 2024 pentru Servus TV și a fost prezent la Munchen pentru meciul România - Ucraina, de marți.

Înaintea meciului, în timp ce discuta cu prezentatoarea, Martin Harnik a fost "luat pe sus" de fanii români aflați în preajma stadionului. Fostul jucător din Bundesliga s-a alăturat imediat suporterilor români și a început să strige cu ei la microfon "România, România, ole, ole, ole!".

Harnik a postat imaginile câteva zile mai târziu, pe contul său de Instagram.

  • Martin Harnik a fost coleg cu Alexandru Maxim la VfB Stuttgart în perioada 2013-2016.
  • Harnik a fost și adversarul lui FCSB în sezonul 2012/2013 din Europa League. A jucat în ambele meciuri din grupe (2-2 și 5-1 pentru germani), iar la partida de pe Arena Națională a și înscris un gol.

Fanii români se mută la Koln pentru meciul cu Belgia din această seară

Unul dintre cele mai aşteptate momente dedicate suporterilor români în timpul Euro 2024 din Germania va fi Parada Fanilor din Koln (Fan Walk), dinaintea meciului cu Belgia.

Fanii vor avea astfel ocazia să meargă împreună către stadion, într-un grup organizat, pe un traseu care se va întinde pe aproximativ doi kilometri şi va dura în jur de 40 de minute. Pe parcursul acestui traseu, fanii vor primi mici drapeluri tricolore şi vor defila cu steaguri şi bannere către stadion.

Parada Fanilor către stadionul din Köln va începe la ora locală 18:30, iar fanii sunt aşteptaţi la punctul de întâlnire de la ora 18:00 ca să facă poze, să se picteze pe faţă şi să primească steagurile şi bannerele pentru meci.

Parada va fi coordonată de Mihai Bobonete. Celebrul comediant va întreţine atmosfera în rolul de MC pe durata traseului către arena din Köln.

Meciul Belgia - România începe sâmbătă, de la ora 22:00 și va fi transmis ÎN DIRECT de PRO TV și VOYO.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!