FOTO ȘI VIDEO Mesajul germanilor pentru Kroos după ultimul meci din carieră: "Toni, nu meritai asta!"

Toni Kroos Germania Spania EURO 2024
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 05 Iulie 2024, 22:08
Data actualizarii: Vineri 05 Iulie 2024, 22:04
Toni Kroos (34 de ani) a jucat ultimul meci din carieră, sfertul de finală de la EURO 2024 dintre Spania și Germania, scor 2-1.

Toni Kroos, care și-a încheiat contractul cu Real Madrid, a anunțat încă din luna mai că va pune punct carierei de fotbalist după Campionatul European. Mijlocașul visa să obțină trofeul, însă obiectivul a fost spulberat de Spania, care s-a impus dramatic, 2-1, după un gol marcat în minutul 119 de Mikel Merino.

Mesajul germanilor pentru Kroos după ultimul meci din carieră: "Toni, nu meritai asta!"

Jurnaliștii germani de la Bild au postat la finalul meciului un mesaj special pentru Toni Kroos, remarcând și stilul neobișnuit din meciul cu Spania al mijlocașului, care a fost autorul unor faulturi dure și a fost norocos că nu a primit cartonașul roșu.

"Toni, spaniolii tăi ți-au încheiat cariera! Unul dintre cei mai mari fotbaliști din istoria Germaniei își încheie cariera la Stuttgart, iar din nefericire nu așa cum ar fi sperat, cu trofeul Campionatului European la retragere.

Toni, nu meritai asta! În ultimul joc a fost din nou dirijor și lider, dar a arătat încă de la începutul meciului că poate folosi nu numai lama fină, ci și sabia dură, Pedri și Williams fiind victimele unor intervenții dure. Din nefericire, nu am mai avut parte de un moment grandios al lui Kroos.

Cariera lui se încheie în lacrimi, acasă, la Campionatul European. Toni, ne va fi dor de tine", este mesajul celor de la Bild pentru Toni Kroos.

Toni Kroos, campion mondial în 2014, își încheie cariera cu 114 meciuri și 17 goluri la naționala Germaniei. 

VIDEO Rezumat Spania - Germania 2-1

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!