Marius Marin, ofertă de senzație înainte de România - Olanda! Salariu de 4 milioane de euro și contract pe trei ani

EURO 2024
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 01 Iulie 2024, 18:24
Data actualizarii: Luni 01 Iulie 2024, 18:24

Marius Marin, unul dintre cei mai importanți jucători ai echipei naționale a României la EURO 2024, a primit o ofertă substanțială înaintea meciului împotriva Olandei. 

Marius Marin, tricolorul din linia mediană, ar fi fost abordat de clubul Al Wahda, care i-a propus un salariu de 4 milioane de euro pentru următorii trei ani, scrie Fanatik.

Oferta ar fi fost prezentată în cantonamentul naționalei din Germania, iar mijlocașul ar fi fost tentat să o accepte. Cu toate acestea, clubul său actual, formația italină Pisa, cu care are contract până în 2025, nu a fost de acord cu transferul. Arabii ofereau doar un milion de euro pentru transferul jucătorului român, sumă considerată insuficientă de către oficialii italieni.

  • Marius Marin

Ce a remarcat presa din străinătate la Marius Marin

La Campionatul European din Germania, Marius Marin a avut evoluții remarcabile și a atras astfel atenția presei internaționale. În meciul împotriva Belgiei, desfășurat pe stadionul "RheinEnergieStadion" din Köln, Marin a fost implicat într-un moment ce a "furat" privirile jurnaliștilor din toată lumea.

După un aproape-gol al României și un contraatac rapid inițiat de Kevin De Bruyne, jurnaliștii de la The Athletic au descris sarcastic intervenția lui Marius Marin:

"Incredibil! Mai întâi, primim pasa serii de la Răzvan Marin către Andrei Rațiu, doar pentru ca fundașul drept român să trimită mingea în tribune. România aproape că a dat gol, doar pentru ca De Bruyne să scape pe contraatac... până când Marius Marin l-a atacat ca la rugby", a notat sursa citată.

  • România - Olanda în optimile EURO 2024, meciul de a fi sau a nu fi în sferturile de finală, va fi LIVE - AICI
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!