Maghiarii au reacționat după ce au văzut la ce partidă a fost delegat Istvan Kovacs: ”Un meci important pentru noi!”

Istvan Kovacs EURO 2024 EURO 2024
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 24 Iunie 2024, 23:42
Data actualizarii: Luni 24 Iunie 2024, 23:42

Istvan Kovacs (39 de ani) va arbitra partida dintre Cehia și Turcia din grupele EURO 2024, partidă programată miercuri, de la 22:00, în direct pe Pro Arena și VOYO.

Cel mai bine cotat arbitru român a fluierat deja într-un meci de la Campionatul European: remiza dintre Slovenia și Serbia, scor 1-1.

Reacția maghiarilor după ce au văzut meciul la care a fost delegat Istvan Kovacs

Maghiarii au reacționat imediat după ce au văzut meciul la care a fost delegat Istvan Kovacs, pentru că rezultatul din meciul Cehia – Turcia va avea consecințe și asupra naționalei Ungariei.

Istvan Kovacs va arbitra un meci important din perspectiva Ungariei”, au titrat maghiarii de la nemzetisport.hu.

Concret, în cazul în care Turcia va câștiga, Cehia va rămâne pe locul trei, cu un singur punct, iar în clasamentul echipelor de pe locul trei din grupe, cehii ar fi sub Ungaria, lucru valabil și în cazul unui rezultat de egalitate. Evident, totul depinde și de meciul dintre Portugalia și Georgia.

Istvan Kovacs a arbitrat deja un meci la EURO 2024, Slovenia – Serbia, care s-a încheiat la egalitate, scor 2-2, în Grupa C. UEFA a anunțat că centralul născut în Carei va fi implicat într-un alt meci din faza grupelor. El va fi arbitrul partidei dintre Cehia și Turcia din etapa a treia din Grupa F. (...)

Dacă Turcia va câștiga, se va califica în optimile EURO 2024, în timp ce un rezultat de egalitate sau o victorie la scor în fața Cehiei va crește considerabil șansele Ungariei de a se califica”, au scris maghiarii.

Suma încasată de Istvan Kovacs după ce a arbitrat un meci la EURO 2024

Întâlnirea i-a adus o sumă importantă de bani arbitrului care oficializează partide în Supeliga României. UEFA l-a recompensat cu 5.000 de euro, dar Istvan Kovacs va fi la centru și în alte dueluri, posibil și în confruntări din fazele eliminatorii.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!